Tendències:

Utiel-Requena

Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2016

75cl

Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2016

11,33€ 9,97€
9,97€ 11,33€
Botiga: Perbaccowein ES (Germany) Lliurament estimat: 9 - 11 díes
Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.
Despeses d'enviament: 20,00€

-12%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Utiel-Requena (Comunidad Valenciana, Espanya)
Celler: Vegalfaro
Volum: 75cl
Raïms: Bobal
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%
NOTA DE TAST: Vista: picota fosc, ribet de tons cardenalicis. Nas: aroma intens, protagonisme de fruits negres madurs (prunes, nabius), matisos florals (violetes) i minerals, amb suaus notes torrades. Boca: carnós, de cos mig, ple, fresc, saborós, afruitat i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel Requena. VINYA: Noms: finca Alfaro i El Bolero, parcel·les seleccionades de vinyes velles de més de 60 anys. Plantació en vas en terreny argilós-calcari amb grava en el subsòl i franc sorrenc. La viticultura segueix pràctiques tradicionals, amb certificació ecològica i rendiments de 2,5 kg per cep. RAÏMS: Bobal. ENVELLIMENT: criança de 14 mesos en bótes de roure europeu de 225 litres (francès-hongarès-romanès) amb torrat lleuger i mitjà. Part de el vi va tenir una criança en àmfores de terracota de 150 litres durant 5 mesos. ELABORACIÓ: verema realitzada durant la primera setmana d'octubre al moment de maduració òptima del raïm. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,3%

Descripció sobre Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2016

Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2016 (Bobal)

NOTA DE TAST:

  • Vista: picota fosc, ribet de tons cardenalicis.
  • Nas: aroma intens, protagonisme de fruits negres madurs (prunes, nabius), matisos florals (violetes) i minerals, amb suaus notes torrades.
  • Boca: carnós, de cos mig, ple, fresc, saborós, afruitat i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel Requena.

VINYA: Noms: finca Alfaro i El Bolero, parcel·les seleccionades de vinyes velles de més de 60 anys. Plantació en vas en terreny argilós-calcari amb grava en el subsòl i franc sorrenc. La viticultura segueix pràctiques tradicionals, amb certificació ecològica i rendiments de 2,5 kg per cep.

RAÏMS: Bobal.

ENVELLIMENT: criança de 14 mesos en bótes de roure europeu de 225 litres (francès-hongarès-romanès) amb torrat lleuger i mitjà. Part de el vi va tenir una criança en àmfores de terracota de 150 litres durant 5 mesos.

ELABORACIÓ: verema realitzada durant la primera setmana d'octubre al moment de maduració òptima del raïm.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,3%

Veure més

Opinions sobre Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2016:Puntua Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2016:

4 /5

- centrat intens color vermell cirera, aromes de fruits madurs, pebre i un toc de xocolata al paladar, amb tanins carnosos al.lèrgens: Conté sulfits
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 20162013

4/5

NOTA DE TAST DE Vegalfaro Caprasia Bobal Utiel-Requena 2013:
- Vista: picota fosc.
- Nas: bona intensitat en nas amb protagonisme de la fruita madura suaus notes torrades.
- Boca: fresc, amb tanins dolços, bona acidesa i bon recorregut.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel-Requena.
VINYA: Vegalfaro
RAÏMS: Bobal.

ENVELLIMENT: criança durant 14 mesos en bóta de roure europeu de 225 litres (francès-hongarès-romanès) amb torrats lleugers i mig. Posteriorment parcialment criat durant 5 mesos en àmfora de 150 litres.
ELABORACIÓ: fermentació a baixa temperatura amb premaceració prèvia en fred. Malolàctica en bóta.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més
Guerau Rial

Altres productes de la mateixa bodega