El Bon Homme Blanco 2018

Rafael Cambra (Valencia)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 4,95€ Enviament (48h - 4 díes)

6,50/unitat

Enviament: Bodeboca ES (Espanya)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla brillant, amb reflexos verdosos. Nas: Aroma suau, amb dolços notes a pomes verdes, flors blanques, avellanes i arç blanc. Boca: Sabor fresc, complex i ben equilibrat, amb tanins suaus i una lleugera acidesa al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: València (Comunitat Valenciana, Espanya). VINYA: Rafael Cambra. RAÏMS: Malvasia. ENVELLIMENT: Una part madura durant 4 mesos en bótes de 500 litres, i l'altra es cria sobre les mares en dipòsits d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, per després ser escuats, seguit d'una maceració en fred sobre les pells durant 12 hores, per després realitzar un premsat suau. Una part passa per una fermentació alcohòlica en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 18 ° C, i l'altra es fermenta en bótes de 500 litres. MARIDATGE: Aperitius, entrants, plats vegetarians, peixos al forn, marisc i formatges suaus. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Fitxa tècnica · El Bon Homme Blanco

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Valencia (Comunidad Valenciana,Espanya)
Celler: Rafael Cambra
Volum: 75cl
Raïms: Malvasía (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Rafael Cambra

El Bon Homme Blanco 2018 (Malvasía)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla brillant, amb reflexos verdosos.
  • Nas: Aroma suau, amb dolços notes a pomes verdes, flors blanques, avellanes i arç blanc.
  • Boca: Sabor fresc, complex i ben equilibrat, amb tanins suaus i una lleugera acidesa al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: València (Comunitat Valenciana, Espanya).

VINYA: Rafael Cambra.

RAÏMS: Malvasia.

ENVELLIMENT: Una part madura durant 4 mesos en bótes de 500 litres, i l'altra es cria sobre les mares en dipòsits d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, per després ser escuats, seguit d'una maceració en fred sobre les pells durant 12 hores, per després realitzar un premsat suau. Una part passa per una fermentació alcohòlica en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 18 ° C, i l'altra es fermenta en bótes de 500 litres.

MARIDATGE: Aperitius, entrants, plats vegetarians, peixos al forn, marisc i formatges suaus.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Rafael Cambra

Comprar Vi Rafael Cambra:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre El Bon Homme Blanco 2016

Carolina Oriol
Carolina Oriol

4/5

Com que a la meva ciutat no el trobava, el vaig comprar per internet i va ser una bona decisió.
Era de color groc clar. Olor dolça, com a mel. Bona entrada i pas.
llegir complet

Top Vendes Valencia