Tendències:

Valencia

Ostras Pedrin 2018

75cl

13,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Valencia (Comunidad Valenciana, Espanya)
Celler: Vicente Gandia
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: presenta un bell color groc palla amb reflexos de color verd i espurnes cridaners de color daurat. És net, fi i molt elegant. Nas: és força ampli i d'intensitat variable, predominen notes de fruites blanques madures com la pera i la poma, també es poden sentir préssec en almívar. Boca: definitivament és molt amable al paladar, llaminer, untuós i viu. Destaquen fruites madures i finalitza de forma perllongada. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO València (Alt Túria). VINYA: Vicenta Gandia. RAÏMS: Verdosilla 100%. ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: verema manual, maceració en fred prèvia fermentació, fermentació en tancs d'acer inoxidable amb control de temperatura, llevats autòctons de la regió. MARIDATGE: aquest vi és perfecte com a acompanyant de carns de peix i marisc. Es pot servir també amb formatges semicurats, carns d'aus i postres que continguin fruites. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Elaboració de Ostras Pedrin 2018

Ostras Pedrin 2018

NOTA DE TAST:

  • Vista: presenta un bell color groc palla amb reflexos de color verd i espurnes cridaners de color daurat. És net, fi i molt elegant.
  • Nas: és força ampli i d'intensitat variable, predominen notes de fruites blanques madures com la pera i la poma, també es poden sentir préssec en almívar.
  • Boca: definitivament és molt amable al paladar, llaminer, untuós i viu. Destaquen fruites madures i finalitza de forma perllongada.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO València (Alt Túria).

VINYA: Vicenta Gandia.

RAÏMS: Verdosilla 100%.

ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: verema manual, maceració en fred prèvia fermentació, fermentació en tancs d'acer inoxidable amb control de temperatura, llevats autòctons de la regió.

MARIDATGE: aquest vi és perfecte com a acompanyant de carns de peix i marisc. Es pot servir també amb formatges semicurats, carns d'aus i postres que continguin fruites.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

El Celler

Vicente Gandia

Vicente Gandia

Vicente Gandia és un celler centenari fundada a València el 1885 i dirigida, actualment, per la 4ª generació de la família Gandia. Roman fidel als seus valors fundacionals, contribuir al progrés i benestar de la societat apostant per la qualitat i innovació sense oblidar la tradició vinícola de la qual és hereva.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Ostras Pedrin 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Ostras Pedrin 2018:Puntua Ostras Pedrin 2018:

4 /5

De color groc brillant. gratament aroma afruitat (pera, meló), que continua en el vel del paladar, elegant i animada, amb un llarg final. Enòleg Luis García Severino volia alguna cosa especial i creërenen va buscar oportunitats a les vinyes de l'Alt Túria a la DO València. Es va tenir especial Verdosilla, una varietat de raïm que es conrea aquí a 1100 metres i es troba gairebé en cap altre lloc, com en aquest racó d'Espanya. "Ostras Pedrin!" trobar gairebé en qualsevol altre lloc si en aquest racó d'Espanya.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Ostras Pedrin 20182016

4/5

De color groc brillant. gratament aroma afruitat (pera, meló), que continua en el vel del paladar, elegant i animada, amb un llarg final. Enòleg Luis Garcia Severino volia alguna cosa especial i creërenen va buscar oportunitats a les vinyes de l'Alt Túria a la DO València. Es va tenir especial Verdosilla, una varietat de raïm que es conrea aquí a 1100 metres i es troba gairebé en cap altre lloc, com en aquest racó d'Espanya. "Ostras Pedrin!" trobar gairebé en qualsevol altre lloc si en aquest racó d'Espanya.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega