Vi Valpolicella

Veure tots els productes a Vi Valpolicella »

Veneto és la denominació d'origen que més vi produeix a Itàlia. Però quantitat no és igual a qualitat. Pel que els responsables dels cellers s'han proposat aconseguir millorar aquesta proporció.

Pel que la denominació d'origen Valpolicella, és una de les candidates a aconseguir aquest repte. Ja que s'hi produeixen negres de soca reig i reig Veronese. Encara que també són destacables els negres secs de raïm dessecades, batejats amb el nom de van estimar.

En Valpolicella es produeix un vi de molt delicada producció, per l'assecat del raïm, de hi ha el preu tan elevat d'aquest tipus de vi que durant aquest procés perd més d'un 40% del seu líquid.

El resultat d'aquest llarg procés ens ofereix un vi dens, amb molt cos i nivells d'alcohol una mica elevats que superen el 16%. Ideal per a carns i sobretot per plats que portin tòfona en la seva elaboració.

Comprar Vins de Valpolicella online.

Veure més

Vi Valpolicella: Top Vendes

Vi Valpolicella: negre

Vi Valpolicella: blanc

Robert ParkerRobert Parker

Vi Valpolicella: Puntuació de Robert Parker