Tendències:

Valpolicella Ripasso

Allegrini Valpolicella Ripasso Classico Corte Giara 2018

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Valpolicella Ripasso (Veneto, Itàlia)
Celler: Allegrini
Volum: 75cl
Raïms: Corvina Veronese (70%), Rondinella (30%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí fosc, amb reflexos violacis. Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells silvestres, flors silvestres, espècies, xocolata amarga, caramel, vainilla i fusta de roure fumada. Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i amb lleugeres notes a baies fosques. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella Ripasso (Veneto, Itàlia). VINYA: Tall Giara. RAÏMS: Corvina. ENVELLIMENT: Madura durant 4 mesos en bótes de fusta de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en contacte sobre les pells fredes i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 22 ° C durant 5 dies. MARIDATGE: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, xai, embotits, estofats, pastes, verdures i formatge blau. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-17 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%

Descripció sobre Allegrini Valpolicella Ripasso Classico Corte Giara 2018

Allegrini Valpolicella Ripasso Classico Corte Giara 2018 (Corvina Veronese i Rondinella)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí fosc, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells silvestres, flors silvestres, espècies, xocolata amarga, caramel, vainilla i fusta de roure fumada.
  • Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i amb lleugeres notes a baies fosques.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella Ripasso (Veneto, Itàlia).

VINYA: Tall Giara.

RAÏMS: Corvina.

ENVELLIMENT: Madura durant 4 mesos en bótes de fusta de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en contacte sobre les pells fredes i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 22 ° C durant 5 dies.

MARIDATGE: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, xai, embotits, estofats, pastes, verdures i formatge blau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-17 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%

Veure més

Opinions sobre Allegrini Valpolicella Ripasso Classico Corte Giara 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Allegrini Valpolicella Ripasso Classico Corte Giara 20182016

4/5

Raïm: Reig Veronese 70% - 30% Rondinella

Alcohol: 13, 5
Àrea: Valpolicella
Contingut: 0, 75 l
Ideal durant tot el menjar, va bé amb guisats i estofat de vedella amb polenta amb crosta de llom, guatlla, carn de res amb xampinyons, costelles de xai i formatges curats.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega