Actualment Domini Veneti Valpolicella Ripasso Classico Superiore Pruviniano 2016 no està en venda, però pots comprar Domini Veneti Valpolicella Ripasso Classico Superiore Pruviniano 2015

12,57€ + 33,56€ Enviament (10 - 13 díes)

25,14€ + 33,56€ Enviament (10 - 13 díes)

25,14€ + 33,56€ Enviament (10 - 13 díes)

12,57/unitat

Enviament: Xtrawine INT (Italy)

Rebràs 0.17 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Xtrawine INT

Només queden 2 unitats!

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: vermell robí. Nas: aroma intens, fi, afruitat, cirera, melmelada, baies, prunes, pebre picant, vainilla, caramel. Boca: càlid, amb cos, persistent, amb tanins vius, sabor a fruits secs, nous i ametlles torrades. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella Ripasso Classico Superiore. VINYA: Altitud: 200-250 metres sobre el nivell de la mar, exposició: sud-est i sud-oest. Sòl argilós llimós, de vegades calcari. RAÏMS: 60% Reig, 15% Rondinella i 15% Corvinona. ENVELLIMENT: envellit en fusta, acer i després en ampolles. Estabilització natural. ELABORACIÓ: collita a principis d'octubre, exclusivament seleccionats a mà. Trituració amb desrapat del raïm. Maceració durant 10 dies amb perforació tres vegades a el dia. Conservació en acer fins al febrer. Pas per les pells de Amarone, en contacte amb les pells durant 15 dies a una temperatura de 15 ° C, amb perforació diària. Transferit a barrils a finals de maig durant uns nou mesos. Fermentació malolàctica completa. MARIDATGE EL VI: tot tipus de carns vermelles, tant a la graella com estofades. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Fitxa tècnica · Domini Veneti Valpolicella Ripasso Classico Superiore Pruviniano

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Valpolicella Ripasso (Veneto,Itàlia)
Celler: Domini Veneti
Volum: 75cl
Raïms: Corvina (60%), Rondinella (15%), Corvinone (15%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Domini Veneti

Domini Veneti Valpolicella Ripasso Classico Superiore Pruviniano 2016 (Corvina, Rondinella i Corvinone)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí.
  • Nas: aroma intens, fi, afruitat, cirera, melmelada, baies, prunes, pebre picant, vainilla, caramel.
  • Boca: càlid, amb cos, persistent, amb tanins vius, sabor a fruits secs, nous i ametlles torrades.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella Ripasso Classico Superiore.

VINYA: Altitud: 200-250 metres sobre el nivell de la mar, exposició: sud-est i sud-oest. Sòl argilós llimós, de vegades calcari.

RAÏMS: 60% Reig, 15% Rondinella i 15% Corvinona.

ENVELLIMENT: envellit en fusta, acer i després en ampolles. Estabilització natural.

ELABORACIÓ: collita a principis d'octubre, exclusivament seleccionats a mà. Trituració amb desrapat del raïm. Maceració durant 10 dies amb perforació tres vegades a el dia. Conservació en acer fins al febrer. Pas per les pells de Amarone, en contacte amb les pells durant 15 dies a una temperatura de 15 ° C, amb perforació diària. Transferit a barrils a finals de maig durant uns nou mesos. Fermentació malolàctica completa.

MARIDATGE EL VI: tot tipus de carns vermelles, tant a la graella com estofades.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Domini Veneti

Comprar Vi Domini Veneti:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Valpolicella Ripasso