Massimago Valpolicella Ripasso Mariabella 2017

Massimago (Valpolicella Ripasso)

Producte no disponible a Estats Units

18,64€ + 7,50€ Enviament (3 - 11 díes)

18,64/unitat

Enviament: Passione Vino (Italy)

Rebràs 0.25 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: vermell robí. Nas: nas expressiva de fruites vermelles, tocs d'herbes aromàtiques i notes especiades. Boca: sabor agradablement suau i intens. bona persistència DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella Ripasso. VINYA: vinyes entrenats en Guyot en sòls argilosos i margosos al municipi de Mezzane di Sotto, a una altitud de 180 metres. RAÏMS: Reig 70%, Corvinona 15%, Rondinella 15%. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes i tonneaux de roure francès. ELABORACIÓ: maceració prolongada i fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer, amb l'addició després d'uns mesos dels marges de Amarone al most fresc per a una segona fermentació (tècnica de ripasso). MARIDATGE: plats de carn com l'estofat de cabrit. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16/18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14.5%

Fitxa tècnica · Massimago Valpolicella Ripasso Mariabella

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:Valpolicella Ripasso (Veneto,Itàlia)
Celler: Massimago
Volum: 75cl
Raïms: Corvina Veronese (70%), Rondinella (15%), Corvinone (15%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Si et va agradar Massimago Valpolicella Ripasso Mariabella 2017, també pots gaudir de ...

Descripció · Massimago

Massimago Valpolicella Ripasso Mariabella 2017 (Corvina Veronese, Rondinella i Corvinone)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí.
  • Nas: nas expressiva de fruites vermelles, tocs d'herbes aromàtiques i notes especiades.
  • Boca: sabor agradablement suau i intens. bona persistència

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella Ripasso.

VINYA: vinyes entrenats en Guyot en sòls argilosos i margosos al municipi de Mezzane di Sotto, a una altitud de 180 metres.

RAÏMS: Reig 70%, Corvinona 15%, Rondinella 15%.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes i tonneaux de roure francès.

ELABORACIÓ: maceració prolongada i fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer, amb l'addició després d'uns mesos dels marges de Amarone al most fresc per a una segona fermentació (tècnica de ripasso).

MARIDATGE: plats de carn com l'estofat de cabrit.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16/18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14.5%

Massimago

Comprar Vi Massimago:

Opinions

Opinió destacada sobre Massimago Valpolicella Ripasso Mariabella 2017

Publicat el a les 03.49

4/5

Massimago Valpolicella Ripasso Classico Superiore Mariabella 2017

Raïms: 70% Corvina Veronese - Corvinone 15% - 15% Rondinella

Alcohol: 14, 5
Àrea: Valpolicella
Contingut: 0, 75 l
Aquest emocionant DOC Valpolicella Ripasso empresa "marquesa mariabella" Massimago per a aquesta proximitat que fa que sigui un company ideal per a un sopar amb amics. Un d'aquests...
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Valpolicella Ripasso