Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2016

Tommasi (Valpolicella)

Producte no disponible a Espanya

14,66€ + 6,00€ Enviament (24h - 6 díes)

14,66/unitat

Enviament: Delitesso (Germany)

Rebràs 0.2 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST DE Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2016 : Vista: vermell robí intens. Nas: aromes de cireres, flors vermelles, pebre, arrels i delicades herbes balsàmiques. Boca: suau, saborós i intens, amb tanins estructurats i persistents. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella. RAÏMS: Reig 60%, Cabernet Franc 25%, Oseleta 15%. ENVELLIMENT: 15 mesos en grans bótes de roure Eslavònia. ELABORACIÓ: fermentació en tancs d'acer amb maceració amb les pells durant 8 dies. MARIDATGE: risotto amb xampinyons, pasta amb salsa de carn. TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12.5%

Fitxa tècnica · Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Valpolicella (Veneto,Itàlia)
Celler: Tommasi
Volum: 75cl
Raïms: Corvina, Molinara, Rondinella
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%

Descripció · Tommasi

Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2016 (Corvina, Molinara i Rondinella)

NOTA DE TAST DE Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2016:

  • Vista: vermell robí intens.
  • Nas: aromes de cireres, flors vermelles, pebre, arrels i delicades herbes balsàmiques.
  • Boca: suau, saborós i intens, amb tanins estructurats i persistents.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella.

RAÏMS: Reig 60%, Cabernet Franc 25%, Oseleta 15%.

ENVELLIMENT: 15 mesos en grans bótes de roure Eslavònia.

ELABORACIÓ: fermentació en tancs d'acer amb maceració amb les pells durant 8 dies.

MARIDATGE: risotto amb xampinyons, pasta amb salsa de carn.

TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12.5%

Tommasi

Comprar Vi Tommasi:

Opinions

Opinió destacada sobre Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2016

Publicat el a les 11.46

4/5

Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2016

Porpra fosc en el vidre. En nas aromes de prunes madures i cireres negres, amb notes de vainilla i xocolata, un toc d'espècies. Sucosa i viu en boca, tanins ferms, equilibrat i persistent. Va bé amb: aperitius salats, pastes, carns estofades i formatges durs.

Més comentaris sobre Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2016

Publicat el a les 04.47

4 /5

Tommasi Rafael Valpolicella Classico Superiore 2016

robí de color vermell brillant, amb perfums de cirera vermells frescos. Sabors de cirera i xocolata amb un potabilitat suau i flexible, fan d'aquest vi un delit fàcil de beure.

Publicat el a les 04.03

4 /5

- porpra fosc en el vidre, en nas aromes de prunes madures i cireres negres, amb tocs vonVanille i xocolata, un toc d'espècies, sucosa i viu en boca, tanins ferms, bé interacció de fruita i acidesa, equilibrat, persistent
- Al·lèrgens: conté sulfits

Resum de puntuacions

(3 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 3 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2014

Mercè Suñer
Mercè Suñer

4/5

Vermell amb reflexos violeta. Vaig olorar a fusta de roure.El Valpolicella sabia com a fruits del bosc.
Va molt bé amb formatge curat.
Amb companys de la feina.

Opinions sobre Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2013

Francesc Gaxiola
Francesc Gaxiola

4/5

El vaig prendre amb uns pinxos. Amb la meva parella i la meva família.
Bon vermell, i les vores teula. L'olor d'aquest Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael recorda alguna cosa a caramels mentolats. Per ser de Valpolicella era una mica gras o làctic.

Opinions sobre Tommasi Valpolicella Classico Superiore Rafael 2015

Perbaccowein
Perbaccowein

4/5

- porpra fosc en el vidre, en nas aromes de prunes madures i cireres negres, amb tocs vonVanille i xocolata, un toc d'espècies, sucosa i viu en boca, tanins ferms, bé interacció de fruita i acidesa, equilibrat, persistent
- Al·lèrgens: conté sulfits

Top Vendes Valpolicella