Tendències:

Vermentino di Gallura

Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 2014

Volum 75cl

Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino di Gallura 2018

15,80€ 12,77€
12,77€ 15,80€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino di Gallura 2018

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Vermentino di Gallura (Cerdeña, Itàlia)
Celler: Cantina del Vermentino
Volum: 75cl
Raïms: Vermentino
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Descripció de Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 2014

Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 2014 (Vermentino)

Productor: Cantina del Vermentino

DO: Vermentino di Gallura

Els raïms: Vermentino

Veure més

Opinions sobre Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 2014

3

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 2014:Puntua Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 2014:

3 /5

Veure més
,

Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 2014 és excel·lent

Opinions sobre altres anyades de Cantina del Vermentino Monti Funtanaliras Vermentino Di Gallura 201420152018

5/5

Un vi molt saborós
Veure més
Petra Dann

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Blanc cremós, amb alguns tons grocs lleugers. Delicat.Naiz: Aroma fruiter, que es barreja amb un fons floral, en què destaquen les flors de tons grocs com la calèndula, acompanyat de rastres minerals.Boca: És molt refrescant. Estructura rodona i bon volum, de pas fàcil per la seva textura untuosa. Sabors fruiters que harmonitzen, amb un final llarg.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vermentino di Gallura.VINYA: Cantina del Vermentino Monti.RAÏMS: Vermentino.ENVELLIMENT: En tancs d'acer inoxidable.ELABORACIÓ: Es recol·lecten els raïms a final d'any, es seleccionen les millors i es despalillan al fred per evitar una fermentació accelerada. Es macera per pocs dies i ocorre durant algunes setmanes un procés de fermentació, a temperatures controlades, en tancs d'acer inoxidable. El líquid obtingut és dut a clarificar i després s'embotella.MARIDATGE: Peix, amanides, formatges suaus, mariscs, plats estiuencs, algunes postres.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
Veure més
Dolors Ortolà