Surrau Vermentino di Gallura Branu 2018

Vigne Surrau (Vermentino di Gallura)

Producte no disponible a Estats Units

NOTA DE TAST: Vista: groc palla, reflexos verdosos. Nas: 1 boquet molt fresc i elàstic, amb flors blanques com l'acàcia i el lligabosc, fruites com la pruna groga i el meló i sabors lleugers d'herbes aromàtiques com marduix i platges verges. Boca: fresc i saborós, amb una estructura molt agradable, no massa intensa i amb la persistència adequada. Un blanc fragant i molt bevible DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vermentino di Gallura. VINYA: vinyes entrenades en espatlleres amb poda d'guyot, en sòls de meteorització granítica amb tendència sorrenca i textura mitjana. Aquestes vinyes es troben en part al voltant del celler, en part dispersos en el territori d'Arzachena, molt a prop del mar i a l'ombra de les roques de granit blanc de Gallura. RAÏMS: Vermentino. ENVELLIMENT: envellit en tancs d'acer inoxidable durant uns mesos abans de l'embotellat. ELABORACIÓ: raïm collit manualment a la maduresa perfecta, quan les baies encara tenen una bona herència d'àcids: donat la calor de finals d'agost i principis de setembre, el celler utilitza el fred per preservar la frescor dels raïms al màxim abans del premsat suau. Un cop obtingut el most, inici de la fermentació alcohòlica en tancs d'acer a una temperatura controlada al voltant de 16 ° C. MARIDATGE: aperitius de mar, aperitius, crustacis, formatges frescos, mariscs, mol·luscs, peix, primers plats amb verdures, primers plats de mar, pastissos salats, verdures i amanides TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Fitxa tècnica · Surrau Vermentino di Gallura Branu

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Vermentino di Gallura (Cerdeña,Itàlia)
Celler: Vigne Surrau
Volum: 75cl
Raïms: Vermentino
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%

Descripció · Vigne Surrau

Surrau Vermentino di Gallura Branu 2018 (Vermentino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc palla, reflexos verdosos.
  • Nas: 1 boquet molt fresc i elàstic, amb flors blanques com l'acàcia i el lligabosc, fruites com la pruna groga i el meló i sabors lleugers d'herbes aromàtiques com marduix i platges verges.
  • Boca: fresc i saborós, amb una estructura molt agradable, no massa intensa i amb la persistència adequada. Un blanc fragant i molt bevible

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vermentino di Gallura.

VINYA: vinyes entrenades en espatlleres amb poda d'guyot, en sòls de meteorització granítica amb tendència sorrenca i textura mitjana. Aquestes vinyes es troben en part al voltant del celler, en part dispersos en el territori d'Arzachena, molt a prop del mar i a l'ombra de les roques de granit blanc de Gallura.

RAÏMS: Vermentino.

ENVELLIMENT: envellit en tancs d'acer inoxidable durant uns mesos abans de l'embotellat.

ELABORACIÓ: raïm collit manualment a la maduresa perfecta, quan les baies encara tenen una bona herència d'àcids: donat la calor de finals d'agost i principis de setembre, el celler utilitza el fred per preservar la frescor dels raïms al màxim abans del premsat suau. Un cop obtingut el most, inici de la fermentació alcohòlica en tancs d'acer a una temperatura controlada al voltant de 16 ° C.

MARIDATGE: aperitius de mar, aperitius, crustacis, formatges frescos, mariscs, mol·luscs, peix, primers plats amb verdures, primers plats de mar, pastissos salats, verdures i amanides

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Vigne Surrau

Comprar Vi Vigne Surrau:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0