Tendències:

Vermentino di Gallura

Surrau Vermentino di Gallura Branu 2018

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Vermentino di Gallura (Cerdeña, Itàlia)
Celler: Vigne Surrau
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Vermentino
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: groc palla, reflexos verdosos. Nas: 1 boquet molt fresc i elàstic, amb flors blanques com l'acàcia i el lligabosc, fruites com la pruna groga i el meló i sabors lleugers d'herbes aromàtiques com marduix i platges verges. Boca: fresc i saborós, amb una estructura molt agradable, no massa intensa i amb la persistència adequada. Un blanc fragant i molt bevible DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vermentino di Gallura. VINYA: vinyes entrenades en espatlleres amb poda d'guyot, en sòls de meteorització granítica amb tendència sorrenca i textura mitjana. Aquestes vinyes es troben en part al voltant del celler, en part dispersos en el territori d'Arzachena, molt a prop del mar i a l'ombra de les roques de granit blanc de Gallura. RAÏMS: Vermentino. ENVELLIMENT: envellit en tancs d'acer inoxidable durant uns mesos abans de l'embotellat. ELABORACIÓ: raïm collit manualment a la maduresa perfecta, quan les baies encara tenen una bona herència d'àcids: donat la calor de finals d'agost i principis de setembre, el celler utilitza el fred per preservar la frescor dels raïms al màxim abans del premsat suau. Un cop obtingut el most, inici de la fermentació alcohòlica en tancs d'acer a una temperatura controlada al voltant de 16 ° C. MARIDATGE: aperitius de mar, aperitius, crustacis, formatges frescos, mariscs, mol·luscs, peix, primers plats amb verdures, primers plats de mar, pastissos salats, verdures i amanides TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Surrau Vermentino di Gallura Branu 2018

Surrau Vermentino di Gallura Branu 2018 (Vermentino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc palla, reflexos verdosos.
  • Nas: 1 boquet molt fresc i elàstic, amb flors blanques com l'acàcia i el lligabosc, fruites com la pruna groga i el meló i sabors lleugers d'herbes aromàtiques com marduix i platges verges.
  • Boca: fresc i saborós, amb una estructura molt agradable, no massa intensa i amb la persistència adequada. Un blanc fragant i molt bevible

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vermentino di Gallura.

VINYA: vinyes entrenades en espatlleres amb poda d'guyot, en sòls de meteorització granítica amb tendència sorrenca i textura mitjana. Aquestes vinyes es troben en part al voltant del celler, en part dispersos en el territori d'Arzachena, molt a prop del mar i a l'ombra de les roques de granit blanc de Gallura.

RAÏMS: Vermentino.

ENVELLIMENT: envellit en tancs d'acer inoxidable durant uns mesos abans de l'embotellat.

ELABORACIÓ: raïm collit manualment a la maduresa perfecta, quan les baies encara tenen una bona herència d'àcids: donat la calor de finals d'agost i principis de setembre, el celler utilitza el fred per preservar la frescor dels raïms al màxim abans del premsat suau. Un cop obtingut el most, inici de la fermentació alcohòlica en tancs d'acer a una temperatura controlada al voltant de 16 ° C.

MARIDATGE: aperitius de mar, aperitius, crustacis, formatges frescos, mariscs, mol·luscs, peix, primers plats amb verdures, primers plats de mar, pastissos salats, verdures i amanides

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Surrau Vermentino di Gallura Branu 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega