Tendències:

Veronese - Verona

Allegrini Palazzo Della Torre 2016

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Veronese - Verona (Veneto, Itàlia)
Celler: Allegrini
Volum: 75cl
Raïms: Corvina Veronese (70%), Sangiovese (5%), Rondinella (25%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí, reflexos violacis. Nas: lleugers tocs de panses, notes sofisticades de vainilla, pebre negre, clau i canyella. Boca: elegant i ben equilibrat, amb una bona estructura, un final llarg i vellutat i tanins suaus. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Veronese. VINYA: Altitud: 240 metres sobre el nivell de la mar. Exposició: Est, sud-est. RAÏM: Reig, Rondinella i Sangiovese. ENVELLIMENT: 15 mesos en bótes de roure de segon ús, barrejades durant 2 mesos i després envellides en ampolla durant 7 mesos. ELABORACIÓ: El raïm fresques van ser escuats i premsades al setembre, mentre que els raïms secs es van sotmetre a el mateix procés en la segona quinzena de desembre. Fermentació malolàctica: a mitjans d'abril en bótes. MARIDATGE: risottos, especialment aquells amb gust de safrà, xampinyons i porc, plats clàssics com pasta amb salses Amatriciana i Carbonara, lasanya a l'forn, nyoquis amb formatge gorgonzola i nous, carns a la brasa i rostits. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Allegrini Palazzo Della Torre 2016

Allegrini Palazzo Della Torre 2016 (Corvina Veronese, Sangiovese i Rondinella)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí, reflexos violacis.
  • Nas: lleugers tocs de panses, notes sofisticades de vainilla, pebre negre, clau i canyella.
  • Boca: elegant i ben equilibrat, amb una bona estructura, un final llarg i vellutat i tanins suaus.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Veronese.

VINYA: Altitud: 240 metres sobre el nivell de la mar. Exposició: Est, sud-est.

RAÏM: Reig, Rondinella i Sangiovese.

ENVELLIMENT: 15 mesos en bótes de roure de segon ús, barrejades durant 2 mesos i després envellides en ampolla durant 7 mesos.

ELABORACIÓ: El raïm fresques van ser escuats i premsades al setembre, mentre que els raïms secs es van sotmetre a el mateix procés en la segona quinzena de desembre. Fermentació malolàctica: a mitjans d'abril en bótes.

MARIDATGE: risottos, especialment aquells amb gust de safrà, xampinyons i porc, plats clàssics com pasta amb salses Amatriciana i Carbonara, lasanya a l'forn, nyoquis amb formatge gorgonzola i nous, carns a la brasa i rostits.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Allegrini Palazzo Della Torre 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Allegrini Palazzo Della Torre 2016:Puntua Allegrini Palazzo Della Torre 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: vermell robí, reflexos violacis.Nas: lleugers tocs de panses, notes sofisticades de vainilla, pebre negre, clau i canyella.Boca: elegant i ben equilibrat, amb una bona estructura, un final llarg i vellutat i tanins suaus.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Veronese.VINYA: Altitud: 240 metres sobre el nivell de la mar. Exposició: Est, sud-est.RAÏM: Reig, Rondinella i Sangiovese.ENVELLIMENT: 15 mesos en bótes de roure de segon ús, barrejades durant 2 mesos i després envellides en ampolla durant 7 mesos.ELABORACIÓ: El raïm fresques van ser escuats i premsades al setembre, mentre que els raïms secs es van sotmetre a el mateix procés en la segona quinzena de desembre. Fermentació malolàctica: a mitjans d'abril en bótes.MARIDATGE: risottos, especialment aquells amb gust de safrà, xampinyons i porc, plats clàssics com pasta amb salses Amatriciana i Carbonara, lasanya a l'forn, nyoquis amb formatge gorgonzola i nous, carns a la brasa i rostits.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Allegrini Palazzo Della Torre 2016201420152010

4/5

- Vermell robí profund en color, amb aromes de cirera i pastissos bosc negre.
- És un vi de bon cos i un potencial de guarda d'almenys deu anys.
- Té un caràcter suau i vellutat, amb maduresa, caràcter de la fruita pulposa i deliciosos sabors de panses.
Veure més
Anònim

4/5

NOTA DE TAST DE Allegrini Palazzo Della Torre 2015:
- Vista: vermell brillant.
- Nas: aromes de baies silvestres, un toc de panses.
- Boca: de cos complet, suau, càlid i ben estructurat, amb frescor persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Veronese.

RAÏM: Reig, Rondinella i Sangiovese.

ENVELLIMENT: 15 mesos en bótes de roure francès.

MARIDATGE: diversos plats italians, sobretot els risottos, especialment els aromatitzats amb safrà, fongs porcini i carn de porc, pastes amb salsa carbonara.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més

4/5

Ens el van posar al restaurant.
Opacitat pròpia de Allegrini. Bons olors a fruits vermells del Allegrini Palazzo Della Torre. Els sabors s'equilibren bé.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega