Tendències:

Vidigueira

Vila Gamas Vidigueira 2017

75cl

4,85€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Vidigueira (Alentejo, Portugal)
Celler: Adega da Vidigueira
Volum: 75cl
Raïms: Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Aquest vi té profundes tonalitats de color vermell robí amb llums baixes granat. Nas: La barreja de raïms fosques en aquest vi ofereix aquesta beguda amb un complex aroma afruitat. Aromes de fruits vermells i fruits constitueixen la major part del perfil d'aroma d'aquest vi. Tocs de vainilla afegeixen una capa addicional al seu aroma saborós. Boca: Aquest vi té un acabat llis, malgrat la seva naturalesa àcida. L'aroma afruitat regala sabor dolç d'aquest vi. Bevedors poden esperar sabors de fruites i baies vermelles, com cireres. Tocs de vainilla afegeixen a això. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vidigueira VINYA: Aquest vi s'elabora i ven la Adega Cooperativa de Vidigueira, Alvito i Cuba, CRL. Ells obtenen els seus raïms de la regió d'Alentejo de Portugal. Aquesta zona és famosa per les seves estius calorosos i hiverns freds. RAÏMS: Alacant Bouschet, Aragonez, i Trincadeira. ENVELLIMENT: L'envelliment d'aquest vi es realitza a una temperatura controlada entre 26-30ºC. Atès que aquest és un vi negre, els clients poden seguir ampolla d'edat el vi abans de beure-la. ELABORACIÓ: Les tres varietats de raïm utilitzades en aquest vi són tots provenen de la regió d'Alentejo de Portugal. Mentre que la Adega Cooperativa és reservat sobre les seves pràctiques enològiques, podem suposar que fermentar el raïm amb les seves pells a peu, com el vi té un color vermell fosc. Els raïms s'elaboren per i es sotmeten el procés de bronzejat entre les temperatures de 26-30ºC. MARIDATGE: Aquest color vermell vi parells amb millors carns vermelles, especialment de porc. carns condimentades també van bé amb aquest vi. TEMPERATURA DE SERVEI: 16-18ºC ALCOHOL: 13,5%

Elaboració de Vila Gamas Vidigueira 2017

Vila Gamas Vidigueira 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet i Trincadeira)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Aquest vi té profundes tonalitats de color vermell robí amb llums baixes granat.
  • Nas: La barreja de raïms fosques en aquest vi ofereix aquesta beguda amb un complex aroma afruitat. Aromes de fruits vermells i fruits constitueixen la major part del perfil d'aroma d'aquest vi. Tocs de vainilla afegeixen una capa addicional al seu aroma saborós.
  • Boca: Aquest vi té un acabat llis, malgrat la seva naturalesa àcida. L'aroma afruitat regala sabor dolç d'aquest vi. Bevedors poden esperar sabors de fruites i baies vermelles, com cireres. Tocs de vainilla afegeixen a això.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vidigueira

VINYA: Aquest vi s'elabora i ven la Adega Cooperativa de Vidigueira, Alvito i Cuba, CRL. Ells obtenen els seus raïms de la regió d'Alentejo de Portugal. Aquesta zona és famosa per les seves estius calorosos i hiverns freds.

RAÏMS: Alacant Bouschet, Aragonez, i Trincadeira.

ENVELLIMENT: L'envelliment d'aquest vi es realitza a una temperatura controlada entre 26-30ºC. Atès que aquest és un vi negre, els clients poden seguir ampolla d'edat el vi abans de beure-la.

ELABORACIÓ: Les tres varietats de raïm utilitzades en aquest vi són tots provenen de la regió d'Alentejo de Portugal. Mentre que la Adega Cooperativa és reservat sobre les seves pràctiques enològiques, podem suposar que fermentar el raïm amb les seves pells a peu, com el vi té un color vermell fosc. Els raïms s'elaboren per i es sotmeten el procés de bronzejat entre les temperatures de 26-30ºC.

MARIDATGE: Aquest color vermell vi parells amb millors carns vermelles, especialment de porc. carns condimentades també van bé amb aquest vi.

TEMPERATURA DE SERVEI: 16-18ºC

ALCOHOL: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Vila Gamas Vidigueira 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vila Gamas Vidigueira 2017:Puntua Vila Gamas Vidigueira 2017:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Aquest vi té profundes tonalitats de color vermell robí amb llums baixes granat.Nas: La barreja de raïms fosques en aquest vi ofereix aquesta beguda amb un complex aroma afruitat. Aromes de fruits vermells i fruits constitueixen la major part del perfil d'aroma d'aquest vi. Tocs de vainilla afegeixen una capa addicional al seu aroma saborós.Boca: Aquest vi té un acabat llis, malgrat la seva naturalesa àcida. L'aroma afruitat regala sabor dolç d'aquest vi. Bevedors poden esperar sabors de fruites i baies vermelles, com cireres. Tocs de vainilla afegeixen a això.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VidigueiraVINYA: Aquest vi s'elabora i ven la Adega Cooperativa de Vidigueira, Alvito i Cuba, CRL. Ells obtenen els seus raïms de la regió d'Alentejo de Portugal. Aquesta zona és famosa per les seves estius calorosos i hiverns freds.RAÏMS: Alacant Bouschet, Aragonez, i Trincadeira.ENVELLIMENT: L'envelliment d'aquest vi es realitza a una temperatura controlada entre 26-30ºC. Atès que aquest és un vi negre, els clients poden seguir ampolla d'edat el vi abans de beure-la.ELABORACIÓ: Les tres varietats de raïm utilitzades en aquest vi són tots provenen de la regió d'Alentejo de Portugal. Mentre que la Adega Cooperativa és reservat sobre les seves pràctiques enològiques, podem suposar que fermentar el raïm amb les seves pells a peu, com el vi té un color vermell fosc. Els raïms s'elaboren per i es sotmeten el procés de bronzejat entre les temperatures de 26-30ºC.MARIDATGE: Aquest color vermell vi parells amb millors carns vermelles, especialment de porc. carns condimentades també van bé amb aquest vi.TEMPERATURA DE SERVEI: 16-18ºCALCOHOL: 13,5%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Vila Gamas Vidigueira 20172018

4/5

De color vermell intens i reflexos morats. S'aprecia olor de fruits del bosc.El raïm Aragonêz fa que tingui com més mineralitat.
Un Vila Gamas Vidigueira que prenem com a postres d'un bon àpat.
Sempre és bo compartir el vi, però aquest especialment.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega