Dom Ferro Super Reserva 2006

Quinta do Ferro (Vinho Verde)

13,95€ (Preu aproximat)

No és possible comprar Dom Ferro Super Reserva 2006 en aquest moment.

NOTA DE TAST DE Dom Ferro Super Reserva 2006 : Vista: groc intens, lleugers reflexos daurats. Nas: aroma elegant, dominat per les pomes, la brioix, suggeriments de fum i fòsfor. Boca: un vi amb cos, sec i cremós, amb bombolles fines i persistents, final gran, llarg i harmoniós. DENOMINACIÓ... llegir complet »

Fitxa tècnica · Dom Ferro Super Reserva

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2006 Altres anyades
Denominació:Vinho Verde (Vinho Verde,Portugal)
Celler: Quinta do Ferro
Volum: 75cl
Raïms: Avesso
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Descripció · Quinta do Ferro

Dom Ferro Super Reserva 2006 (Avesso)

NOTA DE TAST DE Dom Ferro Super Reserva 2006:

  • Vista: groc intens, lleugers reflexos daurats.
  • Nas: aroma elegant, dominat per les pomes, la brioix, suggeriments de fum i fòsfor.
  • Boca: un vi amb cos, sec i cremós, amb bombolles fines i persistents, final gran, llarg i harmoniós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vinho Verd.

VINYA: Quinta do Ferro

RAÏMS: Avesso.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Quinta do Ferro

Comprar Vi Quinta do Ferro:

Opinions

Opinió destacada sobre Dom Ferro Super Reserva 2006

fausto venanzi - linea ceramiche

Publicat el a les 10.57

5/5

Dom Ferro Super Reserva 2006

vi perfecte per al meu gust, olor perfumat i molt persistent a la boca, tot i ser més antic que el germà menor, és un vi fresc, que li dóna l'impuls de beure una altra copa, bona compra, ja que només havia provat la base de nou, en aquest riserva2006, que ells anomenen súper, la bombolla és molt fi i gairebé inexistent, jo diria que un gran producte per tornar a comprar

Més comentaris sobre Dom Ferro Super Reserva 2006

Portugal Vineyards

Publicat el a les 12.22

4 /5

NOTES DE TAST:
De color citrí. Aroma intens i fresc cítrics. Lemony acidesa ben equilibrada amb bombolla fina i persistent. Fresc, suau i llarg.
- Winemaker: Fernando Sousa
- Vinificació: Els raïms van ser aixafats suaument i immediatament bomba el most a la fermentació en dipòsits d'acer inoxidable on la fermentació es va dur a terme. El most va ser inoculat amb llevats seleccionats. A continuació, el vi es va embotellar etapa i es col·loca en el soterrani, després de la qual cosa es va dur a terme el degollament. Etapa a l'ampolla durant 36 mesos abans del degollament.
- Varietats de raïm: Avesso.
- Maridatge: Bé com a aperitiu o per acompanyar carns blanques i peixos.
- Emmagatzemar i servir Consells: Servir a una temperatura de 8 ° C.

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    1
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

5/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Vinho Verde