Tendències:

VT Castilla y León

Peñascal Rosado Semi

75cl

Peñascal Rosado Semi

3,61€
3,61€
Botiga: GrauOnline Lliurament estimat: 9 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Color de Escumós: Rosat
Denominació:VT Castilla y León (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodegas Peñascal
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo, Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Intens Rosato. Nas: aroma floral i baies. Boca: Equilibrat, viu i fresc. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Castilla y León VINYA: El Peñascal Rosado Semi és produït per Grup Cellers Palau, de Garnatxa i Ull de llebre raïm. Les vinyes es troben a la regió de Llacuna de Duero, prop de Valladolid. Aquestes raïm no requereixen terrer especial per a ser elevat, tan vigorós i fàcilment adaptable. El segellat del sòl, però, imparteix característiques notes aromàtiques. El clima al que el raïm maduren està calenta, el que permet alts rendiments i qualitat constant. RAÏMS: Ull de llebre i Garnatxa. ENVELLIMENT: Un vi jove per ser gaudit. ELABORACIÓ: després de la collita, el raïm estan a la deriva i se'n va anar per un curt temps en contacte amb la pell, per tal d'extreure els tanins que li donen al vi el típic color rosat. Com a resultat, començar fase fermentativa del llevat, a una temperatura de 27 ° C. es deixa de la fermentació per reduir l'velocitat per un període de 10 dies mitjançant la reducció de la temperatura, per extreure la majoria de les notes aromàtiques. Llavors comença la fase d'envelliment, que és seguit per l'embotellament i posada en el mercat. El Peñascal Rosado Semi no requereix temps de maduració, i pot ésser consumit immediatament. MARIDATGE: Es va perfectament amb risotto i pastes, carns blanques i peix. TEMPERATURA DE SERVEI: 6-8 ° C. ALCOHOL: 11.5 °

Descripció sobre Peñascal Rosado Semi

Peñascal Rosado Semi (Tempranillo i Garnacha negra)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Intens Rosato.
  • Nas: aroma floral i baies.
  • Boca: Equilibrat, viu i fresc.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Castilla y León

VINYA: El Peñascal Rosado Semi és produït per Grup Cellers Palau, de Garnatxa i Ull de llebre raïm. Les vinyes es troben a la regió de Llacuna de Duero, prop de Valladolid. Aquestes raïm no requereixen terrer especial per a ser elevat, tan vigorós i fàcilment adaptable. El segellat del sòl, però, imparteix característiques notes aromàtiques. El clima al que el raïm maduren està calenta, el que permet alts rendiments i qualitat constant.

RAÏMS: Ull de llebre i Garnatxa.

ENVELLIMENT: Un vi jove per ser gaudit.

ELABORACIÓ: després de la collita, el raïm estan a la deriva i se'n va anar per un curt temps en contacte amb la pell, per tal d'extreure els tanins que li donen al vi el típic color rosat. Com a resultat, començar fase fermentativa del llevat, a una temperatura de 27 ° C. es deixa de la fermentació per reduir l'velocitat per un període de 10 dies mitjançant la reducció de la temperatura, per extreure la majoria de les notes aromàtiques. Llavors comença la fase d'envelliment, que és seguit per l'embotellament i posada en el mercat. El Peñascal Rosado Semi no requereix temps de maduració, i pot ésser consumit immediatament.

MARIDATGE: Es va perfectament amb risotto i pastes, carns blanques i peix.

TEMPERATURA DE SERVEI: 6-8 ° C.

ALCOHOL: 11.5 °

Veure més

El Celler

Bodegas Peñascal

Bodegas Peñascal

Fills d'Antonio Barceló es va fundar l'any 1876. Des dels seus orígens a Màlaga, HA BARCELÓ ha obtingut una prestigiosa reputació per la qualitat dels seus vins caracteritzant, des de la seva fundació, pel desenvolupament de marques amb vocació internacional.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Peñascal Rosado Semi

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Peñascal Rosado Semi:Puntua Peñascal Rosado Semi:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Intens Rosato.Nas: aroma floral i baies.Boca: Equilibrat, viu i fresc.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Castilla y LeónVINYA: El Peñascal Rosado Semi és produït per Grup Cellers Palau, de Garnatxa i Ull de llebre raïm. Les vinyes es troben a la regió de Llacuna de Duero, prop de Valladolid. Aquestes raïm no requereixen terrer especial per a ser elevat, tan vigorós i fàcilment adaptable. El segellat del sòl, però, imparteix característiques notes aromàtiques. El clima al que el raïm maduren està calenta, el que permet alts rendiments i qualitat constant.RAÏMS: Ull de llebre i Garnatxa.ENVELLIMENT: Un vi jove per ser gaudit.ELABORACIÓ: després de la collita, el raïm estan a la deriva i se'n va anar per un curt temps en contacte amb la pell, per tal d'extreure els tanins que li donen al vi el típic color rosat. Com a resultat, començar fase fermentativa del llevat, a una temperatura de 27 ° C. es deixa de la fermentació per reduir l'velocitat per un període de 10 dies mitjançant la reducció de la temperatura, per extreure la majoria de les notes aromàtiques. Llavors comença la fase d'envelliment, que és seguit per l'embotellament i posada en el mercat. El Peñascal Rosado Semi no requereix temps de maduració, i pot ésser consumit immediatament.MARIDATGE: Es va perfectament amb risotto i pastes, carns blanques i peix.TEMPERATURA DE SERVEI: 6-8 ° C.ALCOHOL: 11.5 °
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega