Valduero Finca Azaya 2017

Bodegas Valduero (VT Castilla y León)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 4,95€ Enviament (48h - 4 díes)

18,50/unitat

Enviament: Bodeboca ES (Espanya)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: És de color robí. Nas: Persistent i fi, amb aroma a roure torrat de criança en bóta, barrejats amb notes mentolades, de cafè torrat i regalèssia. Boca: És equilibrat, potent i madur. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Castilla y León VINYA: Cellers Valduero. Aquest celler familiar va ser fundada el 1984 per Gregorio García Álvarez i és una de les primeres creades a la DO Ribera del Duero, zona escollida per la qualitat i el terroir únic de raïm allà conreades. Actualment elaboren vins de criança, reserva i de Gran Reserva, aportant gran cura a l'envelliment dels seus vins. RAÏMS: Ull de llebre ENVELLIMENT: El seu procés de criança es porta a terme per un període de 14 mesos en bóta de roure, després de la qual cosa és estabilitzat en ampolla durant més de 12 mesos addicionals. ELABORACIÓ: La seva verema es porta a terme manualment en la primera setmana d'octubre, recollint els seus raïms en caixes de 14 quilograms. La seva fermentació la realitza amb llevats autòctons per un període de 9 dies, amb temperatures controlades d'entre 23 i 28 ºC. Els raïms són macerades per 10 dies, aconseguint la seva màxima temperatura de fermentació, amb remuntat diari. MARIDATGE: Carns vermelles aus, peix blau, fregits de peix, embotits ibèrics i formatges. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 17-19ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Valduero Finca Azaya

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:VT Castilla y León (Castilla y León,Espanya)
Celler: Bodegas Valduero
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Bodegas Valduero

Valduero Finca Azaya 2017 (Tempranillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: És de color robí.
  • Nas: Persistent i fi, amb aroma a roure torrat de criança en bóta, barrejats amb notes mentolades, de cafè torrat i regalèssia.
  • Boca: És equilibrat, potent i madur.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Castilla y León

VINYA: Cellers Valduero. Aquest celler familiar va ser fundada el 1984 per Gregorio García Álvarez i és una de les primeres creades a la DO Ribera del Duero, zona escollida per la qualitat i el terroir únic de raïm allà conreades. Actualment elaboren vins de criança, reserva i de Gran Reserva, aportant gran cura a l'envelliment dels seus vins.

RAÏMS: Ull de llebre

ENVELLIMENT: El seu procés de criança es porta a terme per un període de 14 mesos en bóta de roure, després de la qual cosa és estabilitzat en ampolla durant més de 12 mesos addicionals.

ELABORACIÓ: La seva verema es porta a terme manualment en la primera setmana d'octubre, recollint els seus raïms en caixes de 14 quilograms. La seva fermentació la realitza amb llevats autòctons per un període de 9 dies, amb temperatures controlades d'entre 23 i 28 ºC. Els raïms són macerades per 10 dies, aconseguint la seva màxima temperatura de fermentació, amb remuntat diari.

MARIDATGE: Carns vermelles aus, peix blau, fregits de peix, embotits ibèrics i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 17-19ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Bodegas Valduero

Comprar Vi Bodegas Valduero:

Més comentaris sobre Valduero Finca Azaya 2017

Publicat el a les 20.03

4/5

Aromes de cuir i tabac. Li noti gust de gerd.
Cal airejar abans.
llegir complet
Veure més opinions sobre Valduero Finca Azaya 2017 »

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes VT Castilla y León