Tendències:

VT Castilla y León

Valduero Finca Azaya 2017

75cl

Valduero Finca Azaya 2017

20,00€ 17,50€
17,50€ 20,00€
Botiga: Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 80,00€

-13%

T'agradarà saber que…

Les cellers Valduero es lliuren per complet a l'elaboració de vins familiars des de 1984 i van ser unes de les primeres creades a la DO Ribera de Duero . Valduero té una llarga història familiar d'elaboració i dedicació als vins de Criança, Reserva i Gran Reserva. D'elles ens arriba Valduero Finca Azaya 2017 , un vi negre de categoria amb DO VT Castella i Lleó. S'elabora a partir de les varietats de raïm ull de llebre. Valduero Finca Azaya 2017 és un vi molt apreciat i reconegut .Aquest brou destaca per la seva bouquet fi i persistent a roure torrat de criança en bóta combinat amb notes mentolades, de cafè torrat i regalèssia . El paladar explora un gust en equilibri, potent i madur.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:VT Castilla y León (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodegas Valduero
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció sobre Valduero Finca Azaya 2017

Valduero Finca Azaya 2017 (Tempranillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: És de color robí.
  • Nas: Persistent i fi, amb aroma a roure torrat de criança en bóta, barrejats amb notes mentolades, de cafè torrat i regalèssia.
  • Boca: És equilibrat, potent i madur.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Castilla y León

VINYA: Cellers Valduero. Aquest celler familiar va ser fundada el 1984 per Gregorio García Álvarez i és una de les primeres creades a la DO Ribera del Duero, zona escollida per la qualitat i el terroir únic de raïm allà conreades. Actualment elaboren vins de criança, reserva i de Gran Reserva, aportant gran cura a l'envelliment dels seus vins.

RAÏMS: Ull de llebre

ENVELLIMENT: El seu procés de criança es porta a terme per un període de 14 mesos en bóta de roure, després de la qual cosa és estabilitzat en ampolla durant més de 12 mesos addicionals.

ELABORACIÓ: La seva verema es porta a terme manualment en la primera setmana d'octubre, recollint els seus raïms en caixes de 14 quilograms. La seva fermentació la realitza amb llevats autòctons per un període de 9 dies, amb temperatures controlades d'entre 23 i 28 ºC. Els raïms són macerades per 10 dies, aconseguint la seva màxima temperatura de fermentació, amb remuntat diari.

MARIDATGE: Carns vermelles aus, peix blau, fregits de peix, embotits ibèrics i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 17-19ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Valduero Finca Azaya 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Valduero Finca Azaya 2017:Puntua Valduero Finca Azaya 2017:

4 /5

Aromes de cuir i tabac. Li noti gust de gerd.
Cal airejar abans.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega