Tendències:

VT Castilla

992 Finca Río Negro 2017

75cl

GP90Peñín

992 Finca Río Negro 2017

10,50€
10,50€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 60,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:VT Castilla (Castilla La Mancha, Espanya)
Celler: Finca Río Negro
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon (9%), Tempranillo (75%), Syrah (16%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: net, brillant, vermell cirera amb rivets violacis, de capa mitjana. Nas: aroma intens, predomini de fruits vermells i violetes i notes dels tipus de roure. Boca: entrada amable, amb bon equilibri, de cos mitjà, molt fresc i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Castella. VINYA: vinya en espatllera situat a 992 metres d'altitud. Els sòls són pobres, la primera capa és argilosa i la roca mare calcària. Hi ha presència de cant rodat i el seu pH és àcid. RAÏMS: 75% Ull de llebre, 16% Syrah, 9% Cabernet sauvignon. ENVELLIMENT: criança sobre les seves mares fines durant 2 mesos en dipòsit i posteriorment 7 mesos en bóta de roure francès (40%) i americana (60%), amb un torrat mitjà en els dos casos. ELABORACIÓ: començament de la verema la primera setmana d'octubre, perllongant fins al dia 15 d'octubre de 2017. Verema i selecció manual. Maceració durant 10 dies a 22 º C. Fermentació malolàctica. MARIDATGE EL VI: lasanya, pizza i peixos amb salses de tomàquet, amb menjar mexicà com nachos o burritos, amb menjar de barbacoa i plats fumats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre 992 Finca Río Negro 2017

992 Finca Río Negro 2017 (Cabernet Sauvignon, Tempranillo i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: net, brillant, vermell cirera amb rivets violacis, de capa mitjana.
  • Nas: aroma intens, predomini de fruits vermells i violetes i notes dels tipus de roure.
  • Boca: entrada amable, amb bon equilibri, de cos mitjà, molt fresc i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Castella.

VINYA: vinya en espatllera situat a 992 metres d'altitud. Els sòls són pobres, la primera capa és argilosa i la roca mare calcària. Hi ha presència de cant rodat i el seu pH és àcid.

RAÏMS: 75% Ull de llebre, 16% Syrah, 9% Cabernet sauvignon.

ENVELLIMENT: criança sobre les seves mares fines durant 2 mesos en dipòsit i posteriorment 7 mesos en bóta de roure francès (40%) i americana (60%), amb un torrat mitjà en els dos casos.

ELABORACIÓ: començament de la verema la primera setmana d'octubre, perllongant fins al dia 15 d'octubre de 2017. Verema i selecció manual. Maceració durant 10 dies a 22 º C. Fermentació malolàctica.

MARIDATGE EL VI: lasanya, pizza i peixos amb salses de tomàquet, amb menjar mexicà com nachos o burritos, amb menjar de barbacoa i plats fumats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Punts

GP90Peñín

Opinions sobre 992 Finca Río Negro 2017

3

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de 992 Finca Río Negro 2017:Puntua 992 Finca Río Negro 2017:

3 /5

Veure més
,

992 Finca Río Negro 2017 és impactant

Opinions sobre altres anyades de 992 Finca Río Negro 201720162015

4/5

- NOTA DE TAST: Visual: Net, brillant. Vermell cirera amb ribets violacis, capa mitja.
Olfactiva: Aroma intens, amb predomini de fruits vermells i violetes ben ensamblades amb els notes dels dos tipus de roure.
Gustativa: Entrada amable, cos mitjà, molt fresc i persistent.
- DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest vi procedeix de raïms veremats i seleccionats a mà d'una única parcel·la de la nostra finca, situada a 992 metres sobre el nivell del mar.
Vinya en espatllera, Cordó Royat simple. Els sòls són pobres, la primera capa és argilosa i la roca mare calcària. Hi ha presència de cant rodat i el seu ph és àcid.
ELABORACIÓ: Maceració 12-15 dies; T ª fermentació 22ºC. Realització de FML. Criança obri lies naturals 2 mesos en dipòsit i posteriorment 7 mesos en bóta de roure francès Allier (40%) i americana (60%), torrat mitjà en els dos casos.
- GRAU ALCOHÒLIC: 13º
- TEMPERATURA DE SERVEI: 14º a 16ºC
Veure més

4/5

- NOTA DE TAST: Visual: Net, brillant. Vermell cirera amb ribets violacis, capa mitja.
Olfactiva: Aroma intens, amb predomini de fruits vermells i violetes ben ensamblades amb els notes dels dos tipus de roure.
Gustativa: Entrada amable, cos mitjà, molt fresc i persistent.
- DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest vi procedeix de raïms veremats i seleccionats a mà d'una única parcel·la de la nostra finca, situada a 992 metres sobre el nivell del mar.
Vinya en espatllera, Cordó Royat simple. Els sòls són pobres, la primera capa és argilosa i la roca mare calcària. Hi ha presència de cant rodat i el seu ph és àcid.
ELABORACIÓ: Maceració 12-15 dies; T ª fermentació 22ºC. Realització de FML. Criança obri lies naturals 2 mesos en dipòsit i posteriorment 7 mesos en bóta de roure francès Allier (40%) i americana (60%), torrat mitjà en els dos casos.
- GRAU ALCOHÒLIC: 13. 5è
- TEMPERATURA DE SERVEI: 14º a 16ºC
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega