Tendències:

VT EL Terrerazo

Finca Terrerazo 2016

75cl

Finca Terrerazo 2016

29,45€ 23,25€
23,25€ 29,45€
Botiga: devidavino Lliurament estimat: 5 díes
Despeses d'enviament: 5,90€

-21%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:VT EL Terrerazo (Comunidad Valenciana, Espanya)
Celler: Bodegas Mustiguillo
Volum: 75cl
Raïms: Bobal (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: vermell picota intens. Nas: notes de fruites negres i vermelles molt fresques i notes vegetals, notes balsàmiques, mentolades i de muntanya baixa. Boca: tanins presents, dolços i sucosos, amb gran acidesa, rodó des del primer glop, fusta discreta. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: El Terrerazo. VINYA: Nom: El Terrerazo. Vinyes situades a 800 metres d'altitud. Conducció en got de secà amb labranzas. Cultiu i vi ecològic amb el segell de la UE. 66 hectàrees emparades per la DOP El Terrerazo. Sòl calcari d'origen dolomítica, amb textura franc-sorrenca. RAÏMS: 100% Bobal. ENVELLIMENT: malolàctica en bóta i 4 setmanes de batonnage. 21 mesos de criança en bótes de roure francès. Sense tractaments d'estabilització ni filtrat. ELABORACIÓ: cada parcel·la o lot vinificat per separat. Maceració en fred sobre caixes de verema. Doble taula de selecció, desrapat i trepitjat lleu. Fermentació en tines de roure francès de 35 hectolitres a 28ºC entre 8 i 10 dies amb petits remuntats i "pigeage". Maceració post fermentativa de 12 a 16 dies. Descubament manual per gravetat utilitzant només el vi flor. MARIDATGE: plats de caça, mitjana, carns estofades, guisats de cullera, garrí o be al forn, formatges curats, marmitako i gaspatxo manxec. TEMPERATURA DE CONSUM: 16ºC

Descripció sobre Finca Terrerazo 2016

Finca Terrerazo 2016 (Bobal)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell picota intens.
  • Nas: notes de fruites negres i vermelles molt fresques i notes vegetals, notes balsàmiques, mentolades i de muntanya baixa.
  • Boca: tanins presents, dolços i sucosos, amb gran acidesa, rodó des del primer glop, fusta discreta.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: El Terrerazo.

VINYA: Nom: El Terrerazo. Vinyes situades a 800 metres d'altitud. Conducció en got de secà amb labranzas. Cultiu i vi ecològic amb el segell de la UE. 66 hectàrees emparades per la DOP El Terrerazo. Sòl calcari d'origen dolomítica, amb textura franc-sorrenca.

RAÏMS: 100% Bobal.

ENVELLIMENT: malolàctica en bóta i 4 setmanes de batonnage. 21 mesos de criança en bótes de roure francès. Sense tractaments d'estabilització ni filtrat.

ELABORACIÓ: cada parcel·la o lot vinificat per separat. Maceració en fred sobre caixes de verema. Doble taula de selecció, desrapat i trepitjat lleu. Fermentació en tines de roure francès de 35 hectolitres a 28ºC entre 8 i 10 dies amb petits remuntats i "pigeage". Maceració post fermentativa de 12 a 16 dies. Descubament manual per gravetat utilitzant només el vi flor.

MARIDATGE: plats de caça, mitjana, carns estofades, guisats de cullera, garrí o be al forn, formatges curats, marmitako i gaspatxo manxec.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16ºC

Veure més

El Celler

Bodegas Mustiguillo

Bodegas Mustiguillo

Cellers Mustiguillo va ser adquirida per la família Sarrión a mitjans dels seixanta encara que no va ser fins 1999 que van decidir fer vins de qualitat, per al que van construir la magníficament equipada Cellers Mustiguillo.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Finca Terrerazo 2016

4

5 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Finca Terrerazo 2016:Puntua Finca Terrerazo 2016:

4 /5

Aquest vi Finca Terrerazo el prenem sol, sense menjar. Aquest 2016 va ser recomanació d'una altra parella.
Rubí amb rivets teula. Hi predomina l'olor de grosella. Tots els vins de Bodegas Mustiguillo són molt equilibrats.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Finca Terrerazo 20162012

4.5/5

Fruita negra, cacau, encens, corpulent, saborós. 92 punts
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega