Tendències:

VT Mallorca

Vinyes Mortixt Mortitx Negre 2018

75cl

Vinyes Mortixt Mortitx Negre 2018

12,57€ 9,53€
9,53€ 12,57€
Botiga: Perbaccowein ES (Germany) Lliurament estimat: 9 - 11 díes
Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.
Despeses d'enviament: 20,00€

-24%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018
Denominació:VT Mallorca (Balearic Islands, Espanya)
Celler: Vinyes Mortitx
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell profund, amb reflexos violeta. Nas: Aromes intensos de fruits vermells i negres, amb tons d'espècies, xocolata fosc, pebre i torrats de fusta. Boca: Cos complet, rodó, estructurat, elegant, amb tanins sedosos i sabors de fruits vermells. Final llarg i elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Mallorca. VINYA: Vinyes Mortitx. RAÏM: Monastrell, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà. Es realitza un procés de desrapat complet, seguit per un premsat suau. El most és macerat a temperatures fredes durant un període de 12 dies. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 28ºC, durant un període de 20 dies. El vi és envellit en bótes d'acer inoxidable durant un període de 12 mesos. Finalment, el vi és embotellat. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó i tomàquet, formatges anyencs i madurs. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Descripció sobre Vinyes Mortixt Mortitx Negre 2018

Vinyes Mortixt Mortitx Negre 2018 (Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell profund, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes intensos de fruits vermells i negres, amb tons d'espècies, xocolata fosc, pebre i torrats de fusta.
  • Boca: Cos complet, rodó, estructurat, elegant, amb tanins sedosos i sabors de fruits vermells. Final llarg i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Mallorca.

VINYA: Vinyes Mortitx.

RAÏM: Monastrell, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà. Es realitza un procés de desrapat complet, seguit per un premsat suau. El most és macerat a temperatures fredes durant un període de 12 dies. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 28ºC, durant un període de 20 dies. El vi és envellit en bótes d'acer inoxidable durant un període de 12 mesos. Finalment, el vi és embotellat.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó i tomàquet, formatges anyencs i madurs.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

Opinions sobre Vinyes Mortixt Mortitx Negre 2018

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vinyes Mortixt Mortitx Negre 2018:Puntua Vinyes Mortixt Mortitx Negre 2018:

4 /5

NOTA DE TAST:

  • Vista: Aquest vi té un color vermell sang profund.
  • Nas: aromes Berry són l'aroma predominant d'aquesta beguda. Tocs de menta i tabac accentuen l'aroma afruitat.
  • Boca: En boca, els bevedors es donarà compte d'un bell gust de mora. Els diferents gustos de cadascuna de raïm utilitzades en aquest vi es fonen junts. Se sent rodó en boca i té un final llarg, però fresc.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Baleares

VINYA: La Mortitx celler posseeix 16 hectàrees de vinya en total. La seva terra es troba a uns 390 metres sobre el nivell del mar a les Illes Balears d'Espanya. Cabernet Sauvignon són l'especialitat d'aquesta vinya, que s'inclou en aquest vi.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Ull de llebre i.

ENVELLIMENT: Aquest vi és envellit durant un curt temps en dipòsits d'acer inoxidable. Els clients poden optar per ampolla en edat d'aquest vi durant un màxim de quatre anys, sense danyar el seu sabor.

ELABORACIÓ: Cadascuna de les varietats de raïm utilitzades en aquesta beguda es recull i es fermenta per separat. D'aquesta manera, els seus sabors únics pot sobresortir. Els raïms són macerades tard. Mortitx implica que el seu suc és tot envellit junts en un tanc d'acer inoxidable abans que la beguda és embotellada.

MARIDATGE: Aquest vi parells amb millors carns a la brasa i especiats.

TEMPERATURA RECOMANADA DE SERVEI: 15-18 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega