Tendències:

VT Ribera del Queiles

Garnacha Salvaje del Moncayo 2017

75cl

GP92Peñín

Garnacha Salvaje del Moncayo 2017

6,50€
6,50€
Botiga: Tu Tienda Del Vino Preus a altres botigues Lliurament estimat: 3 - 4 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:VT Ribera del Queiles (Navarra, Espanya)
Celler: Proyecto Garnachas de España
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos violacis. Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles. Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Ribera d'el Queiles (Navarra, Espanya). VINYA: Projectes Garnatxes d'Espanya. RAÏMS: Garnatxa. ENVELLIMENT: Madura durant 14 mesos en bótes de roure americà i francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C durant 8 dies, quedant les pells en maceració durant 15 dies més. MARIDATGE EL VI: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, estofats, pastes, verdures i formatge blau. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Garnacha Salvaje del Moncayo 2017

Garnacha Salvaje del Moncayo 2017 (Garnacha)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles.
  • Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT Ribera d'el Queiles (Navarra, Espanya).

VINYA: Projectes Garnatxes d'Espanya.

RAÏMS: Garnatxa.

ENVELLIMENT: Madura durant 14 mesos en bótes de roure americà i francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C durant 8 dies, quedant les pells en maceració durant 15 dies més.

MARIDATGE EL VI: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, estofats, pastes, verdures i formatge blau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Punts

GP92Peñín

Opinions sobre Garnacha Salvaje del Moncayo 2017

4.5

3 opinions de clients
  • 5
    1
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Garnacha Salvaje del Moncayo 2017:Puntua Garnacha Salvaje del Moncayo 2017:

4 /5

Me'l va recomanar un amic.
A la vista, picota intens. Fa olor bé, com a torrat. Amb presència de minerals que estaven molt ben.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Garnacha Salvaje del Moncayo 20172012

5/5



Explosió de fruita silvestre: maduixa, gerd, i un record final de pebre blanc. Molt diferent.
Veure més
Alberto Martínez Alcón
La Garnacha Salvaje del Moncayo 2012

Altres productes de la mateixa bodega