Tendències:

Washington

Charles & Charles Rose 2016

75cl

13,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2016
Denominació:Washington (Estats Units)
Celler: Charles & Charles
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
NOTA DE TAST: Vista: pàl·lid salmó rosat Nas: Gerds salvatges i cireres, cítrics brillants, herbes de Provença, espígol i pètals de rosa. Boca: cremós, fàcil i dinàmica, amb un final especiat, brillant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Washington VINYA: Columbia Valley, Washington. Charles i Charles és un projecte fundat en 2008, l'enòleg Carles Smith i Charles Bieler. El rosat és un dels cinc vins fabricats en comú. Els raïms de la més alta qualitat provenen de regions de cultiu al llarg de l'estat de Washington, fins vessants més altes de la conca de sorra (uns 300 metres) amb sòls antics. La Vall de Columbia és que ofereix un clima fresc i el nord de la seva altitud, el fan ideal per al cultiu de la vinya. L'etiqueta va ser dissenyada per la impremta Hatch Show Print a Nashville, Tennessee, una bandera abstracte americà en honor a l'enorme patrimoni vi i la pràctica actual en els Estats Units. RAÏMS: Syrah (67%), Cabernet Sauvignon (14%), Garnatxa (9%), Mourvedre (7%), Cinsault (2%) i Counoise (1%) ENVELLIMENT: Producció i omplert a la Vall de Columbia. ELABORACIÓ: L'hivern fred i nevoso el 2017 va durar fins al començament de la primavera. condicions calentes i seques al juliol i agost van accelerar l'estació de creixement, però al setembre les temperatures van baixar dràsticament, el que permet una maduració molt lenta en el final de la temporada. La collita es va realitzar durant la nit al matí d'hora des de mitjans de setembre fins a mitjans d'octubre. Que només es va afegir una mica de sucre i alcohol. La fermentació espontània del 50% dels raïms. MARIDATGE: amanides fresques d'estiu amb fruites. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,3%

Elaboració de Charles & Charles Rose 2016

Charles & Charles Rose 2016

NOTA DE TAST:

  • Vista: pàl·lid salmó rosat
  • Nas: Gerds salvatges i cireres, cítrics brillants, herbes de Provença, espígol i pètals de rosa.
  • Boca: cremós, fàcil i dinàmica, amb un final especiat, brillant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Washington

VINYA: Columbia Valley, Washington. Charles i Charles és un projecte fundat en 2008, l'enòleg Carles Smith i Charles Bieler. El rosat és un dels cinc vins fabricats en comú. Els raïms de la més alta qualitat provenen de regions de cultiu al llarg de l'estat de Washington, fins vessants més altes de la conca de sorra (uns 300 metres) amb sòls antics. La Vall de Columbia és que ofereix un clima fresc i el nord de la seva altitud, el fan ideal per al cultiu de la vinya.

L'etiqueta va ser dissenyada per la impremta Hatch Show Print a Nashville, Tennessee, una bandera abstracte americà en honor a l'enorme patrimoni vi i la pràctica actual en els Estats Units.

RAÏMS: Syrah (67%), Cabernet Sauvignon (14%), Garnatxa (9%), Mourvedre (7%), Cinsault (2%) i Counoise (1%)

ENVELLIMENT: Producció i omplert a la Vall de Columbia.

ELABORACIÓ: L'hivern fred i nevoso el 2017 va durar fins al començament de la primavera. condicions calentes i seques al juliol i agost van accelerar l'estació de creixement, però al setembre les temperatures van baixar dràsticament, el que permet una maduració molt lenta en el final de la temporada. La collita es va realitzar durant la nit al matí d'hora des de mitjans de setembre fins a mitjans d'octubre. Que només es va afegir una mica de sucre i alcohol. La fermentació espontània del 50% dels raïms.

MARIDATGE: amanides fresques d'estiu amb fruites.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,3%

Veure més

Opinions sobre Charles & Charles Rose 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Charles & Charles Rose 2016:Puntua Charles & Charles Rose 2016:

4 /5

El to és el salmó tendra, coure-rosa amb purpurina fúcsia. Els sabors són dirigides per les notes de gerds i cireres, cítrics tova que brillant, herbes de Provença i l'espígol. D'altra banda, es pot provar una forta nota Rosenblatt.
Veure més
,