Tendències:

Vi de Xile

Veure tots els productes a Vi de Xile

La producció de vins de Xile té una llarga tradició. Des d'aquells primers dies de forta influència dels costums espanyols, la producció de vins xilena s'ha consolidat, fins aconseguir el seu lloc actual de referència mundial entre els millors vins del Nou Món.

Els millors vins de Xile es donen, principalment a les valls del centre del país. Les valls de Casablanca, del Maipo, del Maule, del Curicó, Rapel i del Colchagua, en què es donen varietats de raïm franceses, però amb refinaments tant en els acoblaments com de les tècniques de maduració.

Els vins de Xile presumeixen de pertànyer a l'únic lloc del món on es dóna la varietat de raïm Carménère, considerada extingida fins a 1990, quan va ser redescoberta. Entre els vins negres, ofereixen varietals de Cabernet Sauvignon, Merlot i Carménère, amb raïms de Cabernet Franc, Syrah, Malbec i Pinot Noir. Si atenem als vins blancs, els noms de les varietats són de Chardonnay, Suavignon Blanc i Semillón, entre el raïm, les dominants són la Colombard i la Chardonnay.

Comprar Vins de Xile online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi de Xile: Top Vendes

veure tots

Vi De Xile: negre

veure tots

Vi De Xile: escumós

veure tots

Vi De Xile: Puntuació de Robert Parker

Últimes novetats del catàleg

veure tots