Tendències:

Suècia

Absolut Extrakt

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Vodka (Destil·lats)
Productor: The Absolut Company
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 35%
País: Suècia
Tipus De Vodka: Saborizado
NOTA DE TAST: Color: El color és un verd molt particular, net i distingible. Olor: Es noten matisos a blat, en harmonia amb altres espècies. Té un caràcter molt vibrant, molt natural i peculiar, que li fa distingible. Evoca la tardor. Sabor: El més característic és la seva frescor, però el sabor és principalment especiat. El cardamom verd és l'element més resaltante. PRODUCTOR: Absolut. PAÍS: Suècia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest licor és una combinació molt potent i creativa, donada pel vodka conegut com Absolut, que es caracteritza per les seves notes a cardamom verd, en conjunt amb altres elements que la casa productora manté en secret, per poder obtenir així la barreja perfecta. Amb un aire suec molt clàssic, s'elabora de la manera més natural possible. GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Descripció sobre Absolut Extrakt

Absolut Extrakt

NOTA DE TAST:

  • Color: El color és un verd molt particular, net i distingible.
  • Olor: Es noten matisos a blat, en harmonia amb altres espècies. Té un caràcter molt vibrant, molt natural i peculiar, que li fa distingible. Evoca la tardor.
  • Sabor: El més característic és la seva frescor, però el sabor és principalment especiat. El cardamom verd és l'element més resaltante.

PRODUCTOR: Absolut.

PAÍS: Suècia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest licor és una combinació molt potent i creativa, donada pel vodka conegut com Absolut, que es caracteritza per les seves notes a cardamom verd, en conjunt amb altres elements que la casa productora manté en secret, per poder obtenir així la barreja perfecta. Amb un aire suec molt clàssic, s'elabora de la manera més natural possible.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Veure més

The Producer

The Absolut Company

The Absolut Company

Cada gota d'Absolut Vodka que produeix The Absolut Company prové d'un únic lloc: la petita població de Afusat, al sud de Suècia. Amb els seus 10.000 habitants no pot ser prou gran per aparèixer en un atles mundial, però el seu vodka destil.lat és ben conegut arreu del món.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Absolut Extrakt

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery