Tendències:

Absolut Tomorrowland

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Vodka (Destil·lats)
Productor: The Absolut Company
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
NOTES DE TAST: Color: Absolut Tomorrowland és clar com el cristall. Aroma: esperit net amb només un toc de gra. Sabor: Aquest vodka és complex i ric amb un cos complet, suavitat suau amb el gra discernible, acabant amb un ressò de fruita seca. Absolut Tomorrowland és la versió clàssica d'Absolut Vodka embolicat en un embalatge especial d'edició limitada. PRODUCTOR: El Absolut Company, una filial de Pernod Ricard. PAÍS: Suècia. ELABORACIÓ: Lars Olsson Smith va introduir la destil·lació contínua d'Absolut Renda brännvin en 1879, destil·lant innombrables vegades en lloc de les tres habituals o quatre. Aquest vodka especial va ser reintroduït com Absolut un centenar d'anys més tard. Tant dels principals ingredients, naturals d'aigua i el blat s'obtenen després es va destil·lar en Åhus, Suècia: l'aigua d'un pou profund, i el blat d'hivern, que desenvolupa el seu gra dur, distintiu en ser sembrat a la tardor per créixer sota la neu amb fertilitzants mínims. Absolut Tomorrowland és una ampolla de vodka Absolut clàssica en un rosa brillant i blau bossa de paper amb els gràfics papallona, ​​mantenen en el seu lloc al coll per una polsera de color rosa brillant Tomorrowland. Això és per celebrar el festival de música electrònica Tomorrowland se celebra cada estiu a Boom, Bèlgica, i de vegades en altres països com Brasil, Espanya i EUA .. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 40%

Descripció sobre Absolut Tomorrowland

Absolut Tomorrowland

NOTES DE TAST:

  • Color: Absolut Tomorrowland és clar com el cristall.
  • Aroma: esperit net amb només un toc de gra.
  • Sabor: Aquest vodka és complex i ric amb un cos complet, suavitat suau amb el gra discernible, acabant amb un ressò de fruita seca. Absolut Tomorrowland és la versió clàssica d'Absolut Vodka embolicat en un embalatge especial d'edició limitada.

PRODUCTOR: El Absolut Company, una filial de Pernod Ricard.

PAÍS: Suècia.

ELABORACIÓ: Lars Olsson Smith va introduir la destil·lació contínua d'Absolut Renda brännvin en 1879, destil·lant innombrables vegades en lloc de les tres habituals o quatre. Aquest vodka especial va ser reintroduït com Absolut un centenar d'anys més tard. Tant dels principals ingredients, naturals d'aigua i el blat s'obtenen després es va destil·lar en Åhus, Suècia: l'aigua d'un pou profund, i el blat d'hivern, que desenvolupa el seu gra dur, distintiu en ser sembrat a la tardor per créixer sota la neu amb fertilitzants mínims. Absolut Tomorrowland és una ampolla de vodka Absolut clàssica en un rosa brillant i blau bossa de paper amb els gràfics papallona, ​​mantenen en el seu lloc al coll per una polsera de color rosa brillant Tomorrowland. Això és per celebrar el festival de música electrònica Tomorrowland se celebra cada estiu a Boom, Bèlgica, i de vegades en altres països com Brasil, Espanya i EUA ..

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 40%

Veure més

The Producer

The Absolut Company

The Absolut Company

Cada gota d'Absolut Vodka que produeix The Absolut Company prové d'un únic lloc: la petita població de Afusat, al sud de Suècia. Amb els seus 10.000 habitants no pot ser prou gran per aparèixer en un atles mundial, però el seu vodka destil.lat és ben conegut arreu del món.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Absolut Tomorrowland

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega