Aberlour 18 Anys 50cl

Aberlour Destillery (Whisky)

71,00€ + 39,00€ Enviament (12 díes)

426,00€ + 49,00€ Enviament (12 díes)

852,00€ + 70,00€ Enviament (12 díes)

71,00/unitat

Enviament: Vintage and Co (France)

Rebràs 0.95 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST DE Aberlour 18 Anys 50cl: - Color: Caramel fosc. - Olor: Cremós i agradable, semblant al gelat de vainilla quan es fon. Fruiter i amb el dolç i característica olor de la mel. - Sabor: Pomes i taronges madures, dolç i intens. Té tocs moderats de xerès, sultanes i vainilla. PRODUCTOR: Abelour. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: És una beguda que necessita ser madurada per 18 anys perquè els seus ingredients s'integrin i barregin correcta i harmoniosament. A causa d'aquest procés i a les sultanes, el whiskey obté les seves característiques notes de xerès envellit. No conté colorants artificials ja que la seva producció és tradicional. GRAU ALCOHÒLIC: 43%
T'agradarà saber que...
Aberlour fa honor a una comunitat de druides que va viure fa molt de temps a Escòcia. El seu símbol característic, el roure, es mostra a l'ampolla. Per a la seva elaboració es trien les millors bótes, ja que el producte serà emmagatzemat per molt temps i precisa de la millor qualitat de fusta per a atorgar-li el seu sabor dens i ric. Posseeix una textura sedosa i agradable, mentre llisca per la gola. Una beguda que s'ha fet famosa a pols amb la seva complexitat i inesperada dolçor que permet al públic gaudir d'un excel·lent whisky de malta.

Fitxa tècnica · Aberlour 18 Anys

Categoria:
Whisky (Destil·lats)
Productor:
Aberlour Destillery
Volum:
50 cl
Vol. D'alcohol:
43%
País:
Escòcia
Tipus De Whisky:
Single Malt

Descripció · Aberlour Destillery

Aberlour 18 Anys 50cl

NOTA DE TAST DE Aberlour 18 Anys 50cl:
- Color: Caramel fosc.
- Olor: Cremós i agradable, semblant al gelat de vainilla quan es fon. Fruiter i amb el dolç i característica olor de la mel.
- Sabor: Pomes i taronges madures, dolç i intens. Té tocs moderats de xerès, sultanes i vainilla.

PRODUCTOR: Abelour.
PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: És una beguda que necessita ser madurada per 18 anys perquè els seus ingredients s'integrin i barregin correcta i harmoniosament. A causa d'aquest procés i a les sultanes, el whiskey obté les seves característiques notes de xerès envellit. No conté colorants artificials ja que la seva producció és tradicional.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Aberlour Destillery

Aberlour és un lloc antic, així com un bell. Fa molt de temps, una comunitat druida vivia a la vall. Regui els arbres i roures eren importants per a la cultura dels druides, i un roure sempre s'ha mostrat en la imatge de l'etiqueta Aberlour. En algun moment després de l'any 580, un...

Comprar Destil·lats Aberlour Destillery:

Top Vendes Whisky