Tendències:

Whisky

Aberlour A'Bunadh Batch 58

70cl

50,27€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Aberlour Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 60.9%
País: Escòcia
Tipus De Whisky: Single Malt
NOTA DE TAST: Vista: whisky d'un color ambre daurat emana reflexos robí. Nas: El nas suggereix una barreja d'espècies. aromes especiats de taronges i praliné en harmonia amb notes de xerès. Boca: Rodó i cremós, aquest whisky revela el palau gust saborós de cítrics i fruits secs rastres de xocolata amarga i el xerès enriquits. Un sabor s'estira sobre acabat més i potent. Edat: 8 anys. PRODUCTOR: A'bunadh és una de les moltes firmes de Aberlour destil·leria fundada el 1879 per James Fleming. Llançat per primera vegada el 1997, els esperits que ara té més sèries, va ser creat en homenatge al seu il·lustre fundador. PAÍS: Escòcia. ELABORACIÓ: Aquesta beguda s'acobla a partir d'un altre whisky entre 8 i 15 anys d'edat. El sabor d'aquest whisky depèn de dos ingredients durant el maltejat: aigua de deu de Ben Rinnes i ordi conreades a prop de la destil·leria. Al final de l'elaboració de la cervesa cura, el molí del gra obtingut després de 3 hores de mòlta desfer-se dels sucres i altres sabors. Controlada fermentació del most després de l'addició de llevats 48h durs. Diversos de destil·lació (8) segueix amb la finalitat d'elevar el contingut d'alcohol. L'envelliment té una durada mínima de 2 anys, per primera vegada en bótes americanes olorós bótes de xerès i després. ALCOHOL: 61,1%

Elaboració de Aberlour A'Bunadh Batch 58

Aberlour A'Bunadh Batch 58

NOTA DE TAST:

 • Vista: whisky d'un color ambre daurat emana reflexos robí.
 • Nas: El nas suggereix una barreja d'espècies. aromes especiats de taronges i praliné en harmonia amb notes de xerès.
 • Boca: Rodó i cremós, aquest whisky revela el palau gust saborós de cítrics i fruits secs rastres de xocolata amarga i el xerès enriquits. Un sabor s'estira sobre acabat més i potent.

Edat: 8 anys.

PRODUCTOR: A'bunadh és una de les moltes firmes de Aberlour destil·leria fundada el 1879 per James Fleming. Llançat per primera vegada el 1997, els esperits que ara té més sèries, va ser creat en homenatge al seu il·lustre fundador.

PAÍS: Escòcia.

ELABORACIÓ: Aquesta beguda s'acobla a partir d'un altre whisky entre 8 i 15 anys d'edat. El sabor d'aquest whisky depèn de dos ingredients durant el maltejat: aigua de deu de Ben Rinnes i ordi conreades a prop de la destil·leria. Al final de l'elaboració de la cervesa cura, el molí del gra obtingut després de 3 hores de mòlta desfer-se dels sucres i altres sabors. Controlada fermentació del most després de l'addició de llevats 48h durs. Diversos de destil·lació (8) segueix amb la finalitat d'elevar el contingut d'alcohol. L'envelliment té una durada mínima de 2 anys, per primera vegada en bótes americanes olorós bótes de xerès i després.

ALCOHOL: 61,1%

Veure més

The Producer

Aberlour Distillery

Aberlour Distillery

Aberlour és un lloc antic, així com un bell. Fa molt de temps, una comunitat druida vivia a la vall. Regui els arbres i roures eren importants per a la cultura dels druides, i un roure sempre s'ha mostrat en la imatge de l'etiqueta Aberlour.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Aberlour A'Bunadh Batch 58

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Aberlour A'Bunadh Batch 58:Puntua Aberlour A'Bunadh Batch 58:

4 /5

- A'bunadh, gaèlic per a 'l'origen', és madurat exclusivament en espanyol olorós burilles ex-xerès.
- És una bóta resistència whisky de malta natural produït sense l'ús de moderns mètodes de filtrat de refredament o l'addició d'aigua.
Veure més
,

Aberlour A'Bunadh 60.5 Batch No.58

Other products from the distillery