Tendències:

Whisky

Amrut Fusion Aged In Oak Barrels

70cl

39,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 50%
País: Índia
NOTA DE TAST: Color: color ambre fosc. Olor: aromes de fruita fresca i enllaunada: préssecs, mànecs, albercocs, a més de canyella i clau picants, units per aromes o te Earl Grey i només un toc de fum i escuma marina. Sabor: un veritable cop de fruita fresca i notes cítriques de taronja, amb pebre negre i canyella, afegint una capa espurnejant d'espècies. Ric i refrescant; absolutament deliciós. La espècia i la fruita perduren per molt temps. PRODUCTOR: Amrut Distilleries. PAÍS: Índia. DETALLS D'ELABORACIÓ: es crea a partir d'una barreja de 75% d'ordi índia sense pelar i 25% d'ordi escocesa pelada. Aquests es destil·len i envelleixen per separat durant quatre anys, després es fusionen durant tres mesos. GRAU ALCOHÒLIC: 50%

Elaboració de Amrut Fusion Aged In Oak Barrels

Amrut Fusion Aged In Oak Barrels

NOTA DE TAST:

  • Color: color ambre fosc.
  • Olor: aromes de fruita fresca i enllaunada: préssecs, mànecs, albercocs, a més de canyella i clau picants, units per aromes o te Earl Grey i només un toc de fum i escuma marina.
  • Sabor: un veritable cop de fruita fresca i notes cítriques de taronja, amb pebre negre i canyella, afegint una capa espurnejant d'espècies. Ric i refrescant; absolutament deliciós. La espècia i la fruita perduren per molt temps.

PRODUCTOR: Amrut Distilleries.

PAÍS: Índia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: es crea a partir d'una barreja de 75% d'ordi índia sense pelar i 25% d'ordi escocesa pelada. Aquests es destil·len i envelleixen per separat durant quatre anys, després es fusionen durant tres mesos.

GRAU ALCOHÒLIC: 50%

Veure més

Opinions sobre Amrut Fusion Aged In Oak Barrels

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.