Tendències:

Escòcia

Ancnoc 12 Anys

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: An Cnoc
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Escòcia
NOTA DE TAST: Color: Color ambre clar amb centelleigs daurats. Olor: Notes aromàtiques a fruites cítriques, taronja, llimona, poma, pera. Amb tocs a fusta, herbes aromàtiques, vainilla i mel. Sabor: Sabor suau que evoluciona a tocs cítrics, seguit de la poma verda. Presenta reminiscències dolços a mel, vainilla, sucre, herbes fresques i un punt picant. PRODUCTOR: Destil·leria Knockdhu. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest ric whisky escocès s'elabora malteando i destil·lant la més fina combinació de cereals. El procés de destil·lació es porta a terme en alambins verticals d'acer inoxidable, utilitzant temperatures molt elevades. El whisky arriba al 43% de grau alcohòlic. Després de la destil·lació, el whisky s'añeja durant 12 anys en bótes de roure americà anteriorment utilitzades per criar un bourbon. Aquest whisky ha de consumir sol o fred, amb la finalitat de sentir tots els seus aromes, sabors i sensacions. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Descripció sobre Ancnoc 12 Anys

Ancnoc 12 Anys

NOTA DE TAST:

  • Color: Color ambre clar amb centelleigs daurats.
  • Olor: Notes aromàtiques a fruites cítriques, taronja, llimona, poma, pera. Amb tocs a fusta, herbes aromàtiques, vainilla i mel.
  • Sabor: Sabor suau que evoluciona a tocs cítrics, seguit de la poma verda. Presenta reminiscències dolços a mel, vainilla, sucre, herbes fresques i un punt picant.

PRODUCTOR: Destil·leria Knockdhu.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest ric whisky escocès s'elabora malteando i destil·lant la més fina combinació de cereals. El procés de destil·lació es porta a terme en alambins verticals d'acer inoxidable, utilitzant temperatures molt elevades. El whisky arriba al 43% de grau alcohòlic. Després de la destil·lació, el whisky s'añeja durant 12 anys en bótes de roure americà anteriorment utilitzades per criar un bourbon. Aquest whisky ha de consumir sol o fred, amb la finalitat de sentir tots els seus aromes, sabors i sensacions.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

Opinions sobre Ancnoc 12 Anys

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery