Tendències:

Whisky

Ardbeg Corryvreckan The Ultimate

70cl

78,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Ardbeg Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 57%
País: Anglaterra
NOTA DE TAST: Color: Color ambre més profund. Olor: Aroma a xocolata fosc, agulles de pi, filet de pebre, vainilla dolça, claus d'olor picant, nabius, fulles de tabac, aranja, ginebró, hisop, cacau, pomes de sidra, raïm lleugeres, mel, massapà i caramel . Sabor: Sabor a cafè exprés enquitranat negre, fruites fosques, ametlles amargues, anís, noguera, llimona, mel, càmfora, fulles de nori a el vapor, caramel fosc, pa negre i les notes florals al fons, ferotge, molt picant, però equilibrat entre el dolç i l'amarg, molt intens. Amb un acabat llarg, profund i potent, amb cafè negre i cireres recobertes de xocolata. PRODUCTOR: Destil·leria Ardbeg. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Ardbeg Corryvreckan pren el seu nom de l'famós remolí que es troba a al nord d'Islay. Una malt molt ferotge, salvatge, extrema i també desequilibrada amb una important influència de roure verge, també amb característiques distintives d'Ardbeg. GRAU ALCOHÒLIC: 57,1%

Elaboració de Ardbeg Corryvreckan The Ultimate

Ardbeg Corryvreckan The Ultimate

NOTA DE TAST:

 • Color: Color ambre més profund.
 • Olor: Aroma a xocolata fosc, agulles de pi, filet de pebre, vainilla dolça, claus d'olor picant, nabius, fulles de tabac, aranja, ginebró, hisop, cacau, pomes de sidra, raïm lleugeres, mel, massapà i caramel .
 • Sabor: Sabor a cafè exprés enquitranat negre, fruites fosques, ametlles amargues, anís, noguera, llimona, mel, càmfora, fulles de nori a el vapor, caramel fosc, pa negre i les notes florals al fons, ferotge, molt picant, però equilibrat entre el dolç i l'amarg, molt intens. Amb un acabat llarg, profund i potent, amb cafè negre i cireres recobertes de xocolata.

PRODUCTOR: Destil·leria Ardbeg.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Ardbeg Corryvreckan pren el seu nom de l'famós remolí que es troba a al nord d'Islay. Una malt molt ferotge, salvatge, extrema i també desequilibrada amb una important influència de roure verge, també amb característiques distintives d'Ardbeg.

GRAU ALCOHÒLIC: 57,1%

Veure més

The Producer

Ardbeg Distillery

Ardbeg Distillery

Per sentir el veritable esperit de Ardbeg, visiti la destil · leria. Dempeus en el monticle cobert d'herba que s'alça entre els edificis i el mar. La vista de les teulades de pagoda coronen parets blanques davant teu, el so de les onades contra les roques sorgint darrere teu, l'olor del malt i seaspray tot al teu voltant.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Ardbeg Corryvreckan The Ultimate

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Ardbeg Corryvreckan The Ultimate:Puntua Ardbeg Corryvreckan The Ultimate:

4 /5

NOTA DE TAST:Color: Color ambre més profund.Olor: Aroma a xocolata fosc, agulles de pi, filet de pebre, vainilla dolça, claus d'olor picant, nabius, fulles de tabac, aranja, ginebró, hisop, cacau, pomes de sidra, raïm lleugeres, mel, massapà i caramel .Sabor: Sabor a cafè exprés enquitranat negre, fruites fosques, ametlles amargues, anís, noguera, llimona, mel, càmfora, fulles de nori a el vapor, caramel fosc, pa negre i les notes florals al fons, ferotge, molt picant, però equilibrat entre el dolç i l'amarg, molt intens. Amb un acabat llarg, profund i potent, amb cafè negre i cireres recobertes de xocolata.PRODUCTOR: Destil·leria Ardbeg.PAÍS: Escòcia.DETALLS D'ELABORACIÓ: Ardbeg Corryvreckan pren el seu nom de l'famós remolí que es troba a al nord d'Islay. Una malt molt ferotge, salvatge, extrema i també desequilibrada amb una important influència de roure verge, també amb característiques distintives d'Ardbeg.GRAU ALCOHÒLIC: 57,1%
Veure més
,

Other products from the distillery