Tendències:

Whisky

Ardbeg Uigeadail + Estoig

70cl

108,66€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Ardbeg Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 54.2%
País: Escòcia
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Una ampolla de whisky Ardbeg uigeadail presentada en un estoig. NOTA DE TAST: Color: daurat molt intens. Olor: molt intens, amb plantes aromàtiques fumades, una barreja seductora de pastís, oli de nous, caramels de violeta, matisos marins, cedre i fulles de pi, carbó i aroma intens de la pilota, dolços toffees, de melassa, de panses i xocolata, un elegant plaer fumat, amb aigua, records de púding anglès de Nadal, aroma de brea, groselles fresques, plàtan i fruita seca al costat de la intensa aroma de cafè. Sabor: intens i generós, amb una textura, un equilibri entre els sabors dolços, especiats i fumats, sabor inicial dolç. Després les espècies fumades, un sabor a mel glacejada i melassa al paladar central. Intensos matisos de fum i rics aromes, final llarg, amb matisos de panses, tons intensos de moca i fumats. PRODUCTOR: Adberg. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: envellit en bótes velles de vi de Jerez i sense filtració en fred. GRAU ALCOHÒLIC: 54,2% de

Elaboració de Ardbeg Uigeadail + Estoig

Ardbeg Uigeadail + Estoig

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Una ampolla de whisky Ardbeg uigeadail presentada en un estoig.

NOTA DE TAST:

  • Color: daurat molt intens.
  • Olor: molt intens, amb plantes aromàtiques fumades, una barreja seductora de pastís, oli de nous, caramels de violeta, matisos marins, cedre i fulles de pi, carbó i aroma intens de la pilota, dolços toffees, de melassa, de panses i xocolata, un elegant plaer fumat, amb aigua, records de púding anglès de Nadal, aroma de brea, groselles fresques, plàtan i fruita seca al costat de la intensa aroma de cafè.
  • Sabor: intens i generós, amb una textura, un equilibri entre els sabors dolços, especiats i fumats, sabor inicial dolç. Després les espècies fumades, un sabor a mel glacejada i melassa al paladar central. Intensos matisos de fum i rics aromes, final llarg, amb matisos de panses, tons intensos de moca i fumats.

PRODUCTOR: Adberg.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: envellit en bótes velles de vi de Jerez i sense filtració en fred.

GRAU ALCOHÒLIC: 54,2% de

Veure més

The Producer

Ardbeg Distillery

Ardbeg Distillery

Per sentir el veritable esperit de Ardbeg, visiti la destil · leria. Dempeus en el monticle cobert d'herba que s'alça entre els edificis i el mar. La vista de les teulades de pagoda coronen parets blanques davant teu, el so de les onades contra les roques sorgint darrere teu, l'olor del malt i seaspray tot al teu voltant.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Ardbeg Uigeadail + Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery