Tendències:

Escòcia

Caol Ila 12 Anys Estoig

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Caol Ila Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 43%
País: Escòcia
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Una ampolla de whisky Caol.lia 12 anys presentada en un estoig. NOTA DE TAST: Color: groc pàl·lid. Olor: torba exuberant, rosada marí i fum. Ametlla blanca, freixe i regalèssia. Sabor: oliós i lleugerament medicinal, cada vegada més fumat i afruitat. PRODUCTOR: Caol.lia. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Els alambins de la destil·leria Caol Ila, alts i en forma de ceba expliquen en gran part el caràcter més aviat lleuger i molt fi d'aquest single malt. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Descripció sobre Caol Ila 12 Anys Estoig

Caol Ila 12 Anys Estoig

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Una ampolla de whisky Caol.lia 12 anys presentada en un estoig.

NOTA DE TAST:

  • Color: groc pàl·lid.
  • Olor: torba exuberant, rosada marí i fum. Ametlla blanca, freixe i regalèssia.
  • Sabor: oliós i lleugerament medicinal, cada vegada més fumat i afruitat.

PRODUCTOR: Caol.lia.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Els alambins de la destil·leria Caol Ila, alts i en forma de ceba expliquen en gran part el caràcter més aviat lleuger i molt fi d'aquest single malt.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

The Producer

Caol Ila Distillery

Caol Ila Distillery

Caol Ila es deriva del gaèlic Caol Ìle per "Sound of Islay" (lit. "Islay Strait") en referència a la ubicació de la destil·leria amb vista a l'estret entre Islay i Jura. Va ser fundada el 1846 per Hector Henderson. La destil·leria no va funcionar bé, i va canviar de mans el 1854 quan Norman Buchanan, propietari de la destil·leria de la Illa de Jura, es va fer càrrec. El 1863 el negoci va ser adquirit per Bulloch Lade & Co, de Glasgow, comerciants d'estocs de whisky. Segons el cens de 1871, Duncan Johnston era el gerent de destil·leria de l'època. Duncan era el nebot de John Johnston de Lagavulin i cosí a la Johnstons Laphroaig i per això la família estava involucrada amb una altra destil·leria a l'illa. Cap a la dècada de 1880 es van produir allí més de 147.000 galons de whisky cada any.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Caol Ila 12 Anys Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega