Tendències:

Escòcia

Caol Ila Moch + Estoig

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Caol Ila Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 43%
País: Escòcia
NOTA DE TAST: Color: Atesa es mostra un bell color or pàl·lid. Olor: Es perceben olors com sorra humida i salada després, amb notes d'herba seca, sorbet de llimona i enfonsament de poma amb crema, aromes afruitats, tocs de cacauet trencadís, de fum. Sabor: És de bon cos, dolç i suau en boca, amb notes de pastís de llimona, sense reducció, dolç i salat amb una equilibrada acidesa, posseeix un caràcter fumat i antisèptic de Caol Ila, conservant la seva dolçor en tot moment. El final és bastant i sec. PRODUCTOR: Caol Ila Distillery. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: El procés de destil·lació fa que aquest producte sigui únic a l'escena de l'whisky. Utilitza un fort percentatge de torba afegida amb iode. Gràcies a el procés de producció, també manté una bona viscositat, resultant una beguda ideal per a una gran audiència, ja que té sabors més frescos. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Descripció sobre Caol Ila Moch + Estoig

Caol Ila Moch + Estoig

NOTA DE TAST:

  • Color: Atesa es mostra un bell color or pàl·lid.
  • Olor: Es perceben olors com sorra humida i salada després, amb notes d'herba seca, sorbet de llimona i enfonsament de poma amb crema, aromes afruitats, tocs de cacauet trencadís, de fum.
  • Sabor: És de bon cos, dolç i suau en boca, amb notes de pastís de llimona, sense reducció, dolç i salat amb una equilibrada acidesa, posseeix un caràcter fumat i antisèptic de Caol Ila, conservant la seva dolçor en tot moment. El final és bastant i sec.

PRODUCTOR: Caol Ila Distillery.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: El procés de destil·lació fa que aquest producte sigui únic a l'escena de l'whisky. Utilitza un fort percentatge de torba afegida amb iode. Gràcies a el procés de producció, també manté una bona viscositat, resultant una beguda ideal per a una gran audiència, ja que té sabors més frescos.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

The Producer

Caol Ila Distillery

Caol Ila Distillery

Caol Ila es deriva del gaèlic Caol Ìle per "Sound of Islay" (lit. "Islay Strait") en referència a la ubicació de la destil·leria amb vista a l'estret entre Islay i Jura. Va ser fundada el 1846 per Hector Henderson. La destil·leria no va funcionar bé, i va canviar de mans el 1854 quan Norman Buchanan, propietari de la destil·leria de la Illa de Jura, es va fer càrrec. El 1863 el negoci va ser adquirit per Bulloch Lade & Co, de Glasgow, comerciants d'estocs de whisky. Segons el cens de 1871, Duncan Johnston era el gerent de destil·leria de l'època. Duncan era el nebot de John Johnston de Lagavulin i cosí a la Johnstons Laphroaig i per això la família estava involucrada amb una altra destil·leria a l'illa. Cap a la dècada de 1880 es van produir allí més de 147.000 galons de whisky cada any.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Caol Ila Moch + Estoig

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Caol Ila Moch + Estoig:Puntua Caol Ila Moch + Estoig:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Després del seu primer servei en copa es mostra un vi negre de bell color robí fosc i intens.Nas: Posseeix aromes de cirera fosca amb tocs de gerd, mora i violeta.Boca: En boca és sedós, posseeix bon gust de fruites vermelles, com la cirera, maduixa, gerd, tons vellutats que el suavitzen, notes herbàcies.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbera d'Alba.VINYA: Bruno Giacosa.RAÏMS: 100% Barbera.ENVELLIMENT: Madura en bóta i envelleix en ampolla durant alguns anys.ELABORACIÓ: Els raïms són cultivades en climes càlids, evitant produir vins exagerats i plans.MARIDATGE: Excel·lent acompanyant de fetges de conill segellat, sopa de fideus amb ànec, costelles de xai rostides amb crostes d'herbes. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%
Veure més
,

Caol Ila Moch + Case

Other products from the distillery