Tendències:

Whisky

Cardhu Gold Reserve + Estoig

70cl

50,82€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Cardhu Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Escòcia
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Una ampolla de whisky Cardhu Gold reservi presentada en un estoig. NOTA DE TAST: Color: ambre intens, reflexos d'or antic. Olor: aroma característica a mel, un toc de gra ferma i net, seguit de la intensitat del malt, sabors exòtics de mango i kiwi. En el fons, un toc d'herba i una lleugera nota de torba. Sabor: entrada intensa, una onada de malta madura, notes especiades i tocs de vainilla. A el mateix temps, un lleu ressò de torba en el fons. El seu final resulta suau i satisfactori, una dolçor inicial, frescor de la ratlladura de taronja i seguit d'una subtil sequedat mineral. PRODUCTOR: Cardhu Distillery. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: el mestre mesclador Matthew Crow ha seleccionat acuradament les bótes per crear un whisky pur de malt dolça, ric i delicat. GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Elaboració de Cardhu Gold Reserve + Estoig

Cardhu Gold Reserve + Estoig

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Una ampolla de whisky Cardhu Gold reservi presentada en un estoig.

NOTA DE TAST:

  • Color: ambre intens, reflexos d'or antic.
  • Olor: aroma característica a mel, un toc de gra ferma i net, seguit de la intensitat del malt, sabors exòtics de mango i kiwi. En el fons, un toc d'herba i una lleugera nota de torba.
  • Sabor: entrada intensa, una onada de malta madura, notes especiades i tocs de vainilla. A el mateix temps, un lleu ressò de torba en el fons. El seu final resulta suau i satisfactori, una dolçor inicial, frescor de la ratlladura de taronja i seguit d'una subtil sequedat mineral.

PRODUCTOR: Cardhu Distillery.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: el mestre mesclador Matthew Crow ha seleccionat acuradament les bótes per crear un whisky pur de malt dolça, ric i delicat.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Veure més

Opinions sobre Cardhu Gold Reserve + Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega