Tendències:

Whisky

Crabbie 12 Year

70cl

39,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Crabbie's
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 43%
NOTA DE TAST: Color: Color ambre clar amb tints daurats. Olor: Notes aromàtiques a cereals maltats, nous torrades, fruites cítriques confitades, fusta fumada, cafè i tabac. Posseeix reminiscències a mel i canyella. Sabor: Sabor intens i amb caràcter, posseeix un sabor molt balancejat amb tocs dolços i àcids. El seu final és prolongat i agradable, amb notes fumades. PRODUCTOR: John Crabbie. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest whisky escocès s'elabora malteando diferents cereals frescos i destilándolos en alambins verticals d'acer inoxidable. Després del procés de destil·lació, el whisky es barreja amb aigua pura de font, amb la finalitat de reduir la seva graduació alcohòlica. Aquest producte es rància durant 12 anys en bótes de roure americà, durant el procés adquireix tots els seus sabors i aromes a fusta i fum. Aquest whisky ha de consumir-sol, fred o diluït en aigua, encara que també pot barrejar-se amb alguns licors per crear còctels d'autor. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Elaboració de Crabbie 12 Year

Crabbie 12 Year

NOTA DE TAST:

  • Color: Color ambre clar amb tints daurats.
  • Olor: Notes aromàtiques a cereals maltats, nous torrades, fruites cítriques confitades, fusta fumada, cafè i tabac. Posseeix reminiscències a mel i canyella.
  • Sabor: Sabor intens i amb caràcter, posseeix un sabor molt balancejat amb tocs dolços i àcids. El seu final és prolongat i agradable, amb notes fumades.

PRODUCTOR: John Crabbie.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest whisky escocès s'elabora malteando diferents cereals frescos i destilándolos en alambins verticals d'acer inoxidable. Després del procés de destil·lació, el whisky es barreja amb aigua pura de font, amb la finalitat de reduir la seva graduació alcohòlica. Aquest producte es rància durant 12 anys en bótes de roure americà, durant el procés adquireix tots els seus sabors i aromes a fusta i fum. Aquest whisky ha de consumir-sol, fred o diluït en aigua, encara que també pot barrejar-se amb alguns licors per crear còctels d'autor.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

Opinions sobre Crabbie 12 Year

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.