Tendències:

Whisky

Glen Els The Journey Harzer

Volum 70cl

62,87€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Glen Els
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 43%
País: Alemanya
NOTES DE TAST: Color: Glen Els The Journey Harzer és un color ambre rogenc amb la caoba en el seu cor. Aroma: rams de flors pastís de fruites dolces, amb notes de pa, xocolata, nou moscada, pruna, panses de raïm, vi negre, xerès, vainilla, i un feble ressò d'herbes de la muntanya. Sabor: Un complex i preciós pastís de tres capes al paladar, amb herbes verdes fresques a la part superior; pruna i panses al centre; i dolçor a malta roure amb un toc d'espècies i el fum de sota per acabar. Com el seu nom indica, un viatge, per cert. PRODUCTOR: Hercínico Distilling Co / Hammerschmiede. Situat a la serralada Harz al nord d'Alemanya, la companyia ha estat esperits que produeixen des de 1984, l'addició de whisky a la seva sortida en 2002. Avui en dia la seva gamma diversa inclou sèrie amb grans lots de múltiples de barril, com ara [ [1]], i en més recentment s'ha començat a produir whisky fumat també. PAÍS: Alemanya ELABORACIÓ: Si bé no es pot pensar d'Alemanya, primera o tercera hora de considerar el seu pròxim whisky de malta, aquesta expressió fascinant envellit en una combinació de crema de xerès, tawny, barrils de Madeira, Marsala, Màlaga i Bordeus durant més de quatre anys podria canviar la seva forma de pensar. Barrejant-ho amb un 5% de malta fumada de fusta en lloc de la torba augmenta encara més el seu caràcter. ALCOHOL: 43%

Elaboració de Glen Els The Journey Harzer

Glen Els The Journey Harzer

NOTES DE TAST:

  • Color: Glen Els The Journey Harzer és un color ambre rogenc amb la caoba en el seu cor.
  • Aroma: rams de flors pastís de fruites dolces, amb notes de pa, xocolata, nou moscada, pruna, panses de raïm, vi negre, xerès, vainilla, i un feble ressò d'herbes de la muntanya.
  • Sabor: Un complex i preciós pastís de tres capes al paladar, amb herbes verdes fresques a la part superior; pruna i panses al centre; i dolçor a malta roure amb un toc d'espècies i el fum de sota per acabar. Com el seu nom indica, un viatge, per cert.

PRODUCTOR: Hercínico Distilling Co / Hammerschmiede. Situat a la serralada Harz al nord d'Alemanya, la companyia ha estat esperits que produeixen des de 1984, l'addició de whisky a la seva sortida en 2002. Avui en dia la seva gamma diversa inclou sèrie amb grans lots de múltiples de barril, com ara [ [1]], i en més recentment s'ha començat a produir whisky fumat també.

PAÍS: Alemanya

ELABORACIÓ: Si bé no es pot pensar d'Alemanya, primera o tercera hora de considerar el seu pròxim whisky de malta, aquesta expressió fascinant envellit en una combinació de crema de xerès, tawny, barrils de Madeira, Marsala, Màlaga i Bordeus durant més de quatre anys podria canviar la seva forma de pensar. Barrejant-ho amb un 5% de malta fumada de fusta en lloc de la torba augmenta encara més el seu caràcter.

ALCOHOL: 43%

Veure més

Opinions sobre Glen Els The Journey Harzer

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.