Tendències:

Whisky

Green Spot Single Pot Still + Estoig

70cl

66,55€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Green Spot
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Irlanda
NOTA DE TAST: Vista: Brillant amb capa mitja, net, color vermell picota madura. Nas: Destaca la seva fruitositat, compotes de fruites vermelles, fruits negres, minerals (grafit). Torrats de fusta, especiats, torrefactes i balsàmics. Boca: Franquesa, cremós a el pas de boca, tanins ben ulidos. Equilibrat i elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vins de Madrid. VINYA: Tagonius. RAÏM: Ull de llebre, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: Després el vi passa a bótes de roure francès i americà on madura durant 14 mesos per aconseguir d'aquesta manera un equilibri entre la fruita i la fusta, posteriorment és embotellat i sotmès a criança en ampolla. ELABORACIÓ: Raïm madura que conserva una acidesa natural que li atorga frescor, maceració prefermentativa a 8ºC durant 5 dies, fermentació alcohòlica a temperatura controlada, maceració total de 21 dies, fermentació malolàctica en tanc d'acer inoxidable. MARIDATGE DEL VI: Peixos amb salsa, bacallans i guisats de tonyina. Llegums amb carns i embotits. Empanades i rostits de carns blanques. Verdures. Formatges de vaca o ovella semicurats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Elaboració de Green Spot Single Pot Still + Estoig

Green Spot Single Pot Still + Estoig

NOTA DE TAST:

  • Vista: Brillant amb capa mitja, net, color vermell picota madura.
  • Nas: Destaca la seva fruitositat, compotes de fruites vermelles, fruits negres, minerals (grafit). Torrats de fusta, especiats, torrefactes i balsàmics.
  • Boca: Franquesa, cremós a el pas de boca, tanins ben ulidos. Equilibrat i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vins de Madrid.

VINYA: Tagonius.

RAÏM: Ull de llebre, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: Després el vi passa a bótes de roure francès i americà on madura durant 14 mesos per aconseguir d'aquesta manera un equilibri entre la fruita i la fusta, posteriorment és embotellat i sotmès a criança en ampolla.

ELABORACIÓ: Raïm madura que conserva una acidesa natural que li atorga frescor, maceració prefermentativa a 8ºC durant 5 dies, fermentació alcohòlica a temperatura controlada, maceració total de 21 dies, fermentació malolàctica en tanc d'acer inoxidable.

MARIDATGE DEL VI: Peixos amb salsa, bacallans i guisats de tonyina. Llegums amb carns i embotits. Empanades i rostits de carns blanques. Verdures. Formatges de vaca o ovella semicurats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Opinions sobre Green Spot Single Pot Still + Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega