Opinions sobre Hakushu 12 Years

Suntory (Whisky)

« Tornar al perfil tècnic de Hakushu 12 Years

  • The Hakushu 12 Years

    • |
    • 4 /5
    Hakushu 12 Years Presentat el 1994, el 12 Anys va de la mà de Yamazaki en la representació dels single malts japonesos. S'elabora amb aigua processada de forma natural dels Alps del Sud japonesos i es fermenta en una cisterna de fusta plena de bacteris làctics del bosc. Després de la destil·lació...
    llegir complet »
  • Hakushu 12 Years

    • |
    • 4 /5
    - NOTA DE TAST: Vista: Atesa té un color or intens, embotellat en una ampolla de tipus decantador de 24 cares, amb un color blat Nas: En nas té aromes de fruites i notes cítriques i fumades. Boca: És un whisky amb notes afruitades torrades i amb un final al paladar llarg i persistent.
    - DETALLS...
    llegir complet »
  • Hakushu 12 Years

    • |
    • 4 /5
    Suntory Hakushu 12 Anys és un whisky imprescindible per a qualsevol persona interessada en descobrir el whisky japonès.
    Suntory és una cerveseria i destil·leria japonesa. Fundada el 1899. Suntory va començar com una botiga de venda de vins importats.
    llegir complet »
  • Hakushu 12 Years

    • |
    • 4 /5
    Un favorit perenne i per provar-los per a qualsevol persona interessada en el descobriment de whisky japonès. Hakushu és propietat de Suntory, fundadors de la primera destil·leria japonesa, Yamazaki. La destil·leria original de Hakushu va ser construït el 1973, amb un altre edifici destil·leria...
    llegir complet »
  • Hakushu 12 Years

    • |
    • 4 /5
    Aquest fantàstic whisky japonès és una cosa que ha de provar. És Champagne de color daurat, amb aromes d'alfàbrega, pi i poma verda. Sabors inclouen pera, la menta i el kiwi, amb un acabat de te verd i el fum subtil.
    llegir complet »
  • Hakushu 12 Years

    • |
    • 4 /5
    Situat a 700 metres sobre el nivell del mar, en un vessant de la muntanya, la destil·leria Hakushu té una ubicació única a la producció de whisky! Amb una font pròxima a portar tota la seva puresa el whisky, i sotmesos a un clima fresc i humit per a la maduració lenta, el medi ambient juga un...
    llegir complet »