Tendències:

Estats units

Jack Daniel's Bottled In Bond + Estoig 1L

1L

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 100cl
Vol. D'alcohol: 50%
País: Estats Units
Tipus De Whisky: Altres
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Un ampolla Jack Daniel 's Bottled in bond presentada en un estoig. NOTA DE TAST: Color: rogenc fosc. Olor: excepcionalment dolça i decadent, un caramel lleuger i ensucrat, una mica de mandarina, amb acidesa i notes de blat i fenc. Després d'un moment, un caramel més ric i madur amb un fons floral, records d'lila, una forta nota de roure i un vague gust herbaci. Sabor: entrada fins i tot més dolç que el nas, vainilla brillant però rica, encara que en la seva majoria indescriptible, a part d'una nota vagament floral. Durant els següents moments, un suau gust de roure amb una mica de fum, un caramel cremós i fumat. PRODUCTOR: Jack Daniel 's. PAÍS: Estats Units. ALTRES INFORMACIONS: s'adhereix als conjunts de regles com a part de la Llei d'Embotellament en Bons, que es va aprovar en 1897. GRAU ALCOHÒLIC: 50%

Descripció sobre Jack Daniel's Bottled In Bond + Estoig 1L

Jack Daniel's Bottled In Bond + Estoig 1L

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Un ampolla Jack Daniel 's Bottled in bond presentada en un estoig.

NOTA DE TAST:

  • Color: rogenc fosc.
  • Olor: excepcionalment dolça i decadent, un caramel lleuger i ensucrat, una mica de mandarina, amb acidesa i notes de blat i fenc. Després d'un moment, un caramel més ric i madur amb un fons floral, records d'lila, una forta nota de roure i un vague gust herbaci.
  • Sabor: entrada fins i tot més dolç que el nas, vainilla brillant però rica, encara que en la seva majoria indescriptible, a part d'una nota vagament floral. Durant els següents moments, un suau gust de roure amb una mica de fum, un caramel cremós i fumat.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's.

PAÍS: Estats Units.

ALTRES INFORMACIONS: s'adhereix als conjunts de regles com a part de la Llei d'Embotellament en Bons, que es va aprovar en 1897.

GRAU ALCOHÒLIC: 50%

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's Bottled In Bond + Estoig 1L

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery