Tendències:

Whisky

Jack Daniel's Fire 1L

1L

25,49€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 100cl Altres volums
Vol. D'alcohol: 35%
País: Estats Units
Tipus De Whisky: Altres
NOTA DE TAST: Color: Color ambre brillant. Olor: Aroma a espècies ardents que es barregen amb un toc de canyella, una dolçor agradable, fruita seca, oli i fum. Sabor: Sabor a canyella dolça i calenta que complementa el sabor suau i deliciós de les notes de caramel i vainilla amb un acabat únic ple de caràcter inconfusible. PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery. PAÍS: Estats Units / Bèlgica. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest whisky prové de l'licor de canyella dels fabricants de l'Whisky de Tennessee de Jack Daniel. Barregen els millors ingredients d'aigua, licors neutres, sucre, Jack Daniel 's Tennessee Whiskey, aroma a caramel, licor de canyella únic de la seva pròpia fabricació, citrat de sodi amb colorant i suavitzat a través de 10 peus de carbó d'auró de sucre, abans de ser envellit en bótes de roure carbonitzat. GRAU ALCOHÒLIC: 35 - 40%

Elaboració de Jack Daniel's Fire 1L

Jack Daniel's Fire 1L

NOTA DE TAST:

  • Color: Color ambre brillant.
  • Olor: Aroma a espècies ardents que es barregen amb un toc de canyella, una dolçor agradable, fruita seca, oli i fum.
  • Sabor: Sabor a canyella dolça i calenta que complementa el sabor suau i deliciós de les notes de caramel i vainilla amb un acabat únic ple de caràcter inconfusible.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery.

PAÍS: Estats Units / Bèlgica.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest whisky prové de l'licor de canyella dels fabricants de l'Whisky de Tennessee de Jack Daniel. Barregen els millors ingredients d'aigua, licors neutres, sucre, Jack Daniel 's Tennessee Whiskey, aroma a caramel, licor de canyella únic de la seva pròpia fabricació, citrat de sodi amb colorant i suavitzat a través de 10 peus de carbó d'auró de sucre, abans de ser envellit en bótes de roure carbonitzat.

GRAU ALCOHÒLIC: 35 - 40%

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's Fire 1L

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery