Tendències:

Whisky

Jack Daniel's Gold Nº27 + Estoig

70cl

91,96€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Estats Units
Tipus De Whisky: Altres
NOTA DE TAST: Color: aquest whisky presenta un bell color ambre amb lluminositat aportat pels centelleigs brillants de color daurat. Olor: notes torrades molt marcades en aquest whisky, complexitat que se suma amb les notes torrades i fumades producte de la seva maduració en les bótes artesanals elaborades a la pròpia destil·leria. Sabor: la sensació nasal es repeteix de forma sistemàtica al paladar, els sabors fumats definitivament generar gran cos a aquest whisky. PRODUCTOR: Jack Daniel 's Properties, Inc. © PAÍS: Estats Units. DETALLS D'ELABORACIÓ: la seva filtrat passa al llarg de 10 peus de carbó d'auró, obtenint com a producte final un exquisit whisky elaborat amb els més alts estàndards de qualitat i producció; madurat en bótes artesanals. GRAU ALCOHÒLIC: 45%

Elaboració de Jack Daniel's Gold Nº27 + Estoig

Jack Daniel's Gold Nº27 + Estoig

NOTA DE TAST:

  • Color: aquest whisky presenta un bell color ambre amb lluminositat aportat pels centelleigs brillants de color daurat.
  • Olor: notes torrades molt marcades en aquest whisky, complexitat que se suma amb les notes torrades i fumades producte de la seva maduració en les bótes artesanals elaborades a la pròpia destil·leria.
  • Sabor: la sensació nasal es repeteix de forma sistemàtica al paladar, els sabors fumats definitivament generar gran cos a aquest whisky.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's Properties, Inc. ©

PAÍS: Estats Units.

DETALLS D'ELABORACIÓ: la seva filtrat passa al llarg de 10 peus de carbó d'auró, obtenint com a producte final un exquisit whisky elaborat amb els més alts estàndards de qualitat i producció; madurat en bótes artesanals.

GRAU ALCOHÒLIC: 45%

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's Gold Nº27 + Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega