Tendències:

Whisky

Jack Daniel's Got

70cl

20,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 70cl
País: Estats Units
Tipus De Whisky: Altres
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: És un got amb base de ceràmica, de la destil·leria Jack Daniel 's, el qual posseeix una capacitat de 20 unces. Aquest està autoritzat i certificat oficialment com un producte oficial de la destil·leria. Té la mida perfecte per a totes les necessitats de beguda, més el logotip oficial de Jack Daniel 's a un costat. Va ser elaborat amb acer inoxidable elegant, amb un folre de polipropilè negre per mantenir les begudes a la temperatura perfecta i ve amb una tapa de pressió d'acrílic transparent amb tancament lliscant. PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Aquest producte no està inclòs amb la compra de qualsevol beguda de la destil·leria Jack Daniel 's, és perfecte per a incloure com a regal i es pot realitzar una personalització única per a tot aquell que ho desitgi.

Elaboració de Jack Daniel's Got

Jack Daniel's Got

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: És un got amb base de ceràmica, de la destil·leria Jack Daniel 's, el qual posseeix una capacitat de 20 unces. Aquest està autoritzat i certificat oficialment com un producte oficial de la destil·leria. Té la mida perfecte per a totes les necessitats de beguda, més el logotip oficial de Jack Daniel 's a un costat. Va ser elaborat amb acer inoxidable elegant, amb un folre de polipropilè negre per mantenir les begudes a la temperatura perfecta i ve amb una tapa de pressió d'acrílic transparent amb tancament lliscant.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: Aquest producte no està inclòs amb la compra de qualsevol beguda de la destil·leria Jack Daniel 's, és perfecte per a incloure com a regal i es pot realitzar una personalització única per a tot aquell que ho desitgi.

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's Got

3

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Jack Daniel's Got:Puntua Jack Daniel's Got:

3 /5

Veure més
,

És imponent

Other products from the distillery