Tendències:

Jack Daniel's Master Distiller Series Edition 1

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 43%
Tipus De Whisky: Altres
NOTA DE TAST: Color: ambre brillant, amb reflexos de coure.-Olor: posseeix aromes frescos i suaus, amb unes riques notes dolces a fruits secs, mel caramel, prunes, pela de taronja, cítrics, fusta de roure, panses, canyella i vainilla.-Sabor: té un sabor intens, un volum viu i un recorregut suau per al paladar, amb unes notes pures i poderoses a fruits secs, fusta de roure, caramel, canyella, cítrics i vainilla. Posseeix un final llarg i picant. PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery. PAÍS: Estats Units. DETALLS D'ELABORACIÓ: aquesta primera edició de la sèrie Màster Distillers de Jack Daniel 's va ser creada en memòria dels 7 mestres destil·ladors de la casa Jack. Madura en una bóta única i nova de roure blanc americà. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Descripció sobre Jack Daniel's Master Distiller Series Edition 1

Jack Daniel's Master Distiller Series Edition 1

NOTA DE TAST:

  • Color: ambre brillant, amb reflexos de coure.-Olor: posseeix aromes frescos i suaus, amb unes riques notes dolces a fruits secs, mel caramel, prunes, pela de taronja, cítrics, fusta de roure, panses, canyella i vainilla.-Sabor: té un sabor intens, un volum viu i un recorregut suau per al paladar, amb unes notes pures i poderoses a fruits secs, fusta de roure, caramel, canyella, cítrics i vainilla. Posseeix un final llarg i picant.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery.

PAÍS: Estats Units.

DETALLS D'ELABORACIÓ: aquesta primera edició de la sèrie Màster Distillers de Jack Daniel 's va ser creada en memòria dels 7 mestres destil·ladors de la casa Jack. Madura en una bóta única i nova de roure blanc americà.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's Master Distiller Series Edition 1

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery