Tendències:

Estats units

Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof

70cl

Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof

43,16€
43,16€
Botiga: Gourmet en casa TCM Preus a altres botigues Lliurament estimat: 5 - 7 díes
Despeses d'enviament: 4,95€

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 50%
País: Estats Units
Tipus De Whisky: Altres
NOTA DE TAST: Vista: L'Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof és fosc i ambre fosc amb reflexos de coure rics. Nas: L'olor de whisky que són profundes i pronunciades. La fusta és per descomptat molt present sense ser intrusius, que amb gust espatlla notes més dolces de la salsa de caramel i lleugerament amarg de el cafè acabat de torrar. Boca: L'atac és de gran abast, la qual cosa és normal per a un bourbon 50%, però aviat créixer càlids aromes de pebre negre, tabac ros i vainilla bourbon en un ballet elegant. El final és llarg i profund, en cítrics i caramel. PRODUCTOR: Jack Daniel és sens dubte una de les marques de bourbon coneguts a tot el món. No obstant això, més enllà dels productes més populars, aquesta casa és també conegut d'una oferta més exigents productes excepcionals per al delit dels seus fans. PAÍS: Estats Units d'Amèrica. DETALLS D'ELABORACIÓ: Si Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof és tan potent és que es deriva principalment d'un mateix tipus de barrils (d'aquí el "sol barril"), i per sobre d'ella és tot just aigua adjunt, on el seu alcohol a l'50% . El resultat és un bourbon cru i sense concessions. A més, la seva fabricació segueix una llarga tradició. Com tots els Borbons, blat de moro entre gran part en la seva composició, el que fa que sigui més dolç que una cinta convencional, i la maceració s'estén a desenvolupar plenament tots els seus aromes. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 50%

Descripció sobre Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof

Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof

NOTA DE TAST:

 • Vista: L'Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof és fosc i ambre fosc amb reflexos de coure rics.
 • Nas: L'olor de whisky que són profundes i pronunciades. La fusta és per descomptat molt present sense ser intrusius, que amb gust espatlla notes més dolces de la salsa de caramel i lleugerament amarg de el cafè acabat de torrar.
 • Boca: L'atac és de gran abast, la qual cosa és normal per a un bourbon 50%, però aviat créixer càlids aromes de pebre negre, tabac ros i vainilla bourbon en un ballet elegant. El final és llarg i profund, en cítrics i caramel.

PRODUCTOR: Jack Daniel és sens dubte una de les marques de bourbon coneguts a tot el món. No obstant això, més enllà dels productes més populars, aquesta casa és també conegut d'una oferta més exigents productes excepcionals per al delit dels seus fans.

PAÍS: Estats Units d'Amèrica.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Si Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof és tan potent és que es deriva principalment d'un mateix tipus de barrils (d'aquí el "sol barril"), i per sobre d'ella és tot just aigua adjunt, on el seu alcohol a l'50% . El resultat és un bourbon cru i sense concessions. A més, la seva fabricació segueix una llarga tradició. Com tots els Borbons, blat de moro entre gran part en la seva composició, el que fa que sigui més dolç que una cinta convencional, i la maceració s'estén a desenvolupar plenament tots els seus aromes.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 50%

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof

4

11 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  10
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof:Puntua Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof:

4 /5

NOTA DE TAST DE Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof :Color: ambre intens.Olor: aromes de roure torrat, dolç de llet, o toc de cafè.Sabor: calidesa del pebre, tabac i vainilla.PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery.PAÍS: Estats Units.GRAU ALCOHÒLIC: 50%
Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST DE Jack Daniel's Singel Barrel 100 Proof Limited!:
- Color: profund, gairebé vermell ambre.
- Olor: torrats, caramel gruix i una mica de cafè.
- Sabor: calidesa del pebre, tabac i vainilla.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's Distillery.
PAÍS: Estats Units.

GRAU ALCOHÒLIC: 50%
Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST DE Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof Limited Edition:
- Color: gairebé vermell ambre profund.
- Olor: roure torrat, vainilla i caramel. Una nota de fum amb algunes espècies.
- Sabor: sabors robustos amb roure, juntament amb vainilla i caramel. Una dolçor de gra, espècies. Final amb bona longitud amb una nota gairebé cítrica i dolçor dels cereals.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's.
PAÍS: Estats Units.

GRAU ALCOHÒLIC: 50%
Veure més
,
Veure més

Other products from the distillery