Tendències:

Whisky

Jack Daniel's W Canteen

70cl

23,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Estats Units
Tipus De Whisky: Altres
Color: Ambre fosc. Olor: Lleugerament dolça i ple de fum. Sabor: Equilibrat de dolçor i aroma de roure. PRODUCTOR: Jack Daniels Distillery. 1864 va resultar Jasper Newton Daniel, més conegut com Jack, el món Jack Daniels Old No. 7 abans, el seu distintiu, es va filtrar a través de carbó original del whisky de Tennessee. 1866 destil·leria Jack Daniels va ser fundada oficialment a Lynchburg. La font de la cova a Lynchburg és la seva major recurs natural. Aquí cada minut es dibuixen més de 3.000 litres d'aigua molt per sota de la superfície. Aquesta és la sang de Jack Daniels whisky. L'aigua és fresc, fresc, amb una temperatura constant de 13 ° C.Jack va comprar la font cova, juntament amb les àrees circumdants de $ 2.148. Va mirar a l'aigua clara sense sediments, sense impureses, només aigua pura de font clara. Sobre tan natural com l'aigua pot ser simplement. La pedra calcària en l'origen de la cova a mantenir en l'aigua d'una manera natural per a una varietat de minerals que contribueixen al caràcter únic de Jack Daniels. Però la pedra calcària també elimina el ferro de l'aigua. El ferro és totalment contraproduent en la presa de whisky. Cada ampolla de Jack Daniels, que es ven al món prové d'aquesta font. PAÍS: Estats Units. PRODUCCIÓ: deixar que el whisky filtri lentament a través d'una de tres metres de capa gruixuda de produït especialment carbó d'auró de sucre. Això li dóna al whisky seva dolçor i sabor característics inimitable. Jack va inventar la barreja perfecta de blat de moro, sègol i ordi. Una barreja que no ha canviat fins avui. Ells construeixen les seves pròpies barriques en què el whisky per madurar. El whisky prima s'introdueix al canó i incolor. Anys després, es prendrà un color ambre i ni més ni menys de whisky en brut és suau i complex. ALCOHOL: 40%

Elaboració de Jack Daniel's W Canteen

Jack Daniel's W Canteen

  • Color: Ambre fosc.
  • Olor: Lleugerament dolça i ple de fum.
  • Sabor: Equilibrat de dolçor i aroma de roure.

PRODUCTOR: Jack Daniels Distillery. 1864 va resultar Jasper Newton Daniel, més conegut com Jack, el món Jack Daniels Old No. 7 abans, el seu distintiu, es va filtrar a través de carbó original del whisky de Tennessee. 1866 destil·leria Jack Daniels va ser fundada oficialment a Lynchburg.

La font de la cova a Lynchburg és la seva major recurs natural. Aquí cada minut es dibuixen més de 3.000 litres d'aigua molt per sota de la superfície. Aquesta és la sang de Jack Daniels whisky. L'aigua és fresc, fresc, amb una temperatura constant de 13 ° C.Jack va comprar la font cova, juntament amb les àrees circumdants de $ 2.148. Va mirar a l'aigua clara sense sediments, sense impureses, només aigua pura de font clara. Sobre tan natural com l'aigua pot ser simplement. La pedra calcària en l'origen de la cova a mantenir en l'aigua d'una manera natural per a una varietat de minerals que contribueixen al caràcter únic de Jack Daniels. Però la pedra calcària també elimina el ferro de l'aigua. El ferro és totalment contraproduent en la presa de whisky. Cada ampolla de Jack Daniels, que es ven al món prové d'aquesta font.

PAÍS: Estats Units.

PRODUCCIÓ: deixar que el whisky filtri lentament a través d'una de tres metres de capa gruixuda de produït especialment carbó d'auró de sucre. Això li dóna al whisky seva dolçor i sabor característics inimitable. Jack va inventar la barreja perfecta de blat de moro, sègol i ordi. Una barreja que no ha canviat fins avui. Ells construeixen les seves pròpies barriques en què el whisky per madurar. El whisky prima s'introdueix al canó i incolor. Anys després, es prendrà un color ambre i ni més ni menys de whisky en brut és suau i complex.

ALCOHOL: 40%

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's W Canteen

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery