Tendències:

Whisky

Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch

70cl

65,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: John Walker & Sons
Volum: 70cl
País: Escòcia
NOTES DE TAST: Color: Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch és un esperit de color mig-ambre. Aroma: En nas, que mostren les seves notes de vainilla, espècies, cítrics i meló. Sabor: En boca, aquest és un esperit suau i elegant, amb notes de poma, pasta de llet, espècies i xocolata. El final és llarg i especiat.PRODUCTOR: El productor de whisky famosa primera va començar la seva companyia en 1820. Ell va utilitzar el seu sobrenom Johnnie Walker nomenar a la seva empresa. Després d'ell, el seu fill i els seus néts es va fer càrrec de l'empresa, i en l'actualitat és propietat de Diageo. La codificació per colors ampolla quadrada, logotip i l'ampolla són tots part de la seva imatge de marca. El seu Sherry Cask liquadores acabat lot es va inspirar en l'èxit de la sèrie d'etiquetes Negre. La motivació darrere d'ell estava experimentant amb diferents mescles i superposicions per tal de crear nous aromes i sabors únics. PAÍS: Escòcia. ELABORACIÓ: Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch és un whisky de malta barrejat fet a Escòcia. Es fa mitjançant un procés de barreja de whiskies de malta diferents per assolir la casa, any rere any estandarditzada estil. El barril de roure que es va utilitzar per a l'envelliment d'aquest whisky es va utilitzar per a la producció de Sherry. El barril s'omple i es deixa intacte per 12 anys. Aquest procés de maduració, suavitzat per la barreja i la hi va donar sabors únics, aromes i colors. La barreja es filtra a continuació i després embotellat sense envelliment ampolla addicional. ALCOHOL: 40%

Elaboració de Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch

Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch

NOTES DE TAST:

  • Color: Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch és un esperit de color mig-ambre.
  • Aroma: En nas, que mostren les seves notes de vainilla, espècies, cítrics i meló.
  • Sabor: En boca, aquest és un esperit suau i elegant, amb notes de poma, pasta de llet, espècies i xocolata. El final és llarg i especiat.PRODUCTOR: El productor de whisky famosa primera va començar la seva companyia en 1820. Ell va utilitzar el seu sobrenom Johnnie Walker nomenar a la seva empresa. Després d'ell, el seu fill i els seus néts es va fer càrrec de l'empresa, i en l'actualitat és propietat de Diageo. La codificació per colors ampolla quadrada, logotip i l'ampolla són tots part de la seva imatge de marca. El seu Sherry Cask liquadores acabat lot es va inspirar en l'èxit de la sèrie d'etiquetes Negre. La motivació darrere d'ell estava experimentant amb diferents mescles i superposicions per tal de crear nous aromes i sabors únics.

PAÍS: Escòcia.

ELABORACIÓ: Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch és un whisky de malta barrejat fet a Escòcia. Es fa mitjançant un procés de barreja de whiskies de malta diferents per assolir la casa, any rere any estandarditzada estil. El barril de roure que es va utilitzar per a l'envelliment d'aquest whisky es va utilitzar per a la producció de Sherry. El barril s'omple i es deixa intacte per 12 anys. Aquest procés de maduració, suavitzat per la barreja i la hi va donar sabors únics, aromes i colors. La barreja es filtra a continuació i després embotellat sense envelliment ampolla addicional.

ALCOHOL: 40%

Veure més

The Producer

John Walker & Sons

John Walker & Sons

Gairebé 2 segles d'il · lusions i progrés i un whisky de la més alta qualitat es combinen per crear 5 reconegudes mescles de Johnnie Walker. Explora els Grans Sabors de la major Casa de whisky Escocès del món.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Johnnie Walker 12 Years Sherry Cask Finish Blender's Batch

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega