Tendències:

Whisky

Nikka White Pure Malt W Notebook 50cl

Volum 50cl

59,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Volum: 50cl
Vol. D'alcohol: 43%
País: Japó
NOTA DE TAST:-Color: Ambre brillant, amb reflexos de coure.-Olor: Posseeix una aroma molt potent, amb una olor intensa a fum i torba, forts notes salades i a vegetals.-Sabor: Té un sabor intens, amb notes potents i pures a malta, fusta de roure, mel i espècies picants. També es pot notar una textura untuosa i un toc japonès característic. PRODUCTOR: Nikka. PAÍS: Japó. DETALLS D'ELABORACIÓ: És una barreja de diversos whiskies de malt de les destil·leries Yoichi i Miyakikyo. Aquesta malta és de les més riques i potents de la sèrie, i utilitza malts molt pelades. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Elaboració de Nikka White Pure Malt W Notebook 50cl

Nikka White Pure Malt W Notebook 50cl

NOTA DE TAST:-Color: Ambre brillant, amb reflexos de coure.-Olor: Posseeix una aroma molt potent, amb una olor intensa a fum i torba, forts notes salades i a vegetals.-Sabor: Té un sabor intens, amb notes potents i pures a malta, fusta de roure, mel i espècies picants. També es pot notar una textura untuosa i un toc japonès característic.

PRODUCTOR: Nikka.

PAÍS: Japó.

DETALLS D'ELABORACIÓ: És una barreja de diversos whiskies de malt de les destil·leries Yoichi i Miyakikyo. Aquesta malta és de les més riques i potents de la sèrie, i utilitza malts molt pelades.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

Opinions sobre Nikka White Pure Malt W Notebook 50cl

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.