Tendències:

Whisky

Talisker Port Ruighe + Estoig

70cl

77,44€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Talisker Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 45.8%
País: Escòcia
NOTA DE TAST: Color: Color ambre fosc. Olor: Aroma instantani, molt equilibrada i dolça, conté una riquesa afruitada de les prunes madures, és més complexa amb os de taronja i un toc de xocolata blanca. Sabor: Sabor a suculentes notes dolces de riques fruites de baies, cos mitjà i textura suau, fumat i salat de pebre picant ràpidament que es barreja amb espècies i fruites fosques. Final llarg, memorable, deixant en la llengua un apetitós i intens assecat a cacau. PRODUCTOR: Talisker Distillery. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Talisker Port Ruighe té una destil·lació del malt fermentada de cereals amb aigua i ordi conté una doble maduració en bótes de roure tradicionalment de roure blanc. GRAU ALCOHÒLIC: 45,8%

Elaboració de Talisker Port Ruighe + Estoig

Talisker Port Ruighe + Estoig

NOTA DE TAST:

  • Color: Color ambre fosc.
  • Olor: Aroma instantani, molt equilibrada i dolça, conté una riquesa afruitada de les prunes madures, és més complexa amb os de taronja i un toc de xocolata blanca.
  • Sabor: Sabor a suculentes notes dolces de riques fruites de baies, cos mitjà i textura suau, fumat i salat de pebre picant ràpidament que es barreja amb espècies i fruites fosques. Final llarg, memorable, deixant en la llengua un apetitós i intens assecat a cacau.

PRODUCTOR: Talisker Distillery.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Talisker Port Ruighe té una destil·lació del malt fermentada de cereals amb aigua i ordi conté una doble maduració en bótes de roure tradicionalment de roure blanc.

GRAU ALCOHÒLIC: 45,8%

Veure més

The Producer

Talisker Distillery

Talisker Distillery

Talisker és un whisky escocès de malta produït per la destil·leria Talisker, Carbost, Escòcia, l'única destil·leria a l'illa de Skye. La destil·leria és operat per United Distillers and Vintners per Diageo, i es comercialitza com a part de la seva sèrie Classic Malts. La marca es ven com un whisky premium.

Més sobre el Productor

Opinions sobre Talisker Port Ruighe + Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery