Tendències:

Whisky

Teeling Revival III 14 Anys Pineau de Charentes Finish

70cl

111,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Teeling Whisky
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 46%
País: Irlanda
Tipus De Whisky: Single Malt
NOTA DE TAST DE Teeling Whisky Revival III 14 Anys Pineau de Charentes Single Malt : Color: daurat brillant. Olor: fruites fresques de l'hort, pinya a la planxa, sucre glacé de vainilla, nougart d'ametlles, molt elegant, fragant i delicadament condimentat, malví torrat, mel de flor del taronger. Sabor: fruita d'hort més madura, de fet, una sobrecàrrega de fruita dolça. Pancakes amb almívar daurat, gelat de vainilla, nougart d'ametlla, malví, palma blavosa ensucrada. Fianl fresc com un prat d'estiu amb fragants horts madurs, pinya a la graella amb sucre de vainilla, roure aromàtic i mel de flors. PRODUCTOR: Teeling Whiskey. PAÍS: Irlanda. DETALLS D'ELABORACIÓ: envellit durant 13 anys en bótes de ex-Bourbon, i finalitzat un anys en barrils de 350 litres de vi generós Pineau de Charentes. GRAU ALCOHÒLIC: 46%

Elaboració de Teeling Revival III 14 Anys Pineau de Charentes Finish

Teeling Revival III 14 Anys Pineau de Charentes Finish

NOTA DE TAST DE Teeling Whisky Revival III 14 Anys Pineau de Charentes Single Malt:

  • Color: daurat brillant.
  • Olor: fruites fresques de l'hort, pinya a la planxa, sucre glacé de vainilla, nougart d'ametlles, molt elegant, fragant i delicadament condimentat, malví torrat, mel de flor del taronger.
  • Sabor: fruita d'hort més madura, de fet, una sobrecàrrega de fruita dolça. Pancakes amb almívar daurat, gelat de vainilla, nougart d'ametlla, malví, palma blavosa ensucrada. Fianl fresc com un prat d'estiu amb fragants horts madurs, pinya a la graella amb sucre de vainilla, roure aromàtic i mel de flors.

PRODUCTOR: Teeling Whiskey.

PAÍS: Irlanda.

DETALLS D'ELABORACIÓ: envellit durant 13 anys en bótes de ex-Bourbon, i finalitzat un anys en barrils de 350 litres de vi generós Pineau de Charentes.

GRAU ALCOHÒLIC: 46%

Veure més

Opinions sobre Teeling Revival III 14 Anys Pineau de Charentes Finish

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery