Tendències:

Whisky

The Chita Suntory + Estoig

70cl

72,60€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: The Chita
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 43%
NOTA DE TAST: Color: Compost de tons grocs, que van des del característic de l'or fins tons similars a pètals de flors. Molt nets tots, però intensos. Olor: Molt fort, potent, colpejant amb la primera impressió de forma instantània. Molt fresc, amb alguns tocs florals i a comandament. El fons és especiat i lleugerament dolç, com a vainilla i caramel. Sabor: Amb un bon cos, és lleuger i suau, amb sabors a mànec i plàtan que combinen de la millor manera amb les aromes que es perceben. PRODUCTOR: Chita Grain de Suntory. PAÍS: Japó. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest whisky, realment versàtil, s'aconsegueix preparar per mitjà de l'ús d'elements naturals com fruites. Es barregen també elements que el doten de dolçor i suavitzen l'impacte, amb tocs de vainilla. Es deixa envellir perquè arribi al major punt d'expressivitat. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Elaboració de The Chita Suntory + Estoig

The Chita Suntory + Estoig

NOTA DE TAST:

  • Color: Compost de tons grocs, que van des del característic de l'or fins tons similars a pètals de flors. Molt nets tots, però intensos.
  • Olor: Molt fort, potent, colpejant amb la primera impressió de forma instantània. Molt fresc, amb alguns tocs florals i a comandament. El fons és especiat i lleugerament dolç, com a vainilla i caramel.
  • Sabor: Amb un bon cos, és lleuger i suau, amb sabors a mànec i plàtan que combinen de la millor manera amb les aromes que es perceben.

PRODUCTOR: Chita Grain de Suntory.

PAÍS: Japó.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest whisky, realment versàtil, s'aconsegueix preparar per mitjà de l'ús d'elements naturals com fruites. Es barregen també elements que el doten de dolçor i suavitzen l'impacte, amb tocs de vainilla. Es deixa envellir perquè arribi al major punt d'expressivitat.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

Opinions sobre The Chita Suntory + Estoig

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega