Tendències:

Whisky

Wild Turkey Rare Breed Straight

Volum 70cl

42,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Nichols Distilling Company
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 58.4%
País: Estats Units
NOTA DE TAST: Color: Color ambre clar amb centelleigs daurats vermellosos. Olor: Notes aromàtiques a prunes, panses, massapà, ametlles, pomes verdes, pebre, canyella i gingebre. Sabor: Sabor sumptuós i dolç, amb tocs de canyella, pomes cuites, regalèssia, espècies i mel. Amb un final dolç prolongat. PRODUCTOR: Wild Turkey. PAÍS: Estats Units. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest exquisit bourbon es produeix amb els millors cereals maltejats, que després són destil·lats en alambins verticals d'acer inoxidable. Durant el procés s'agreguen aromes i sabors addicionals. El producte destil·lat no es barreja amb aigua i es antiga en bótes de roure americà, on anteriorment es añejaron altres bourbon. Aquest procés pren al voltant de 12 anys. Aquest whisky ha de consumir fred o amb gel, també pot consumir-a temperatura ambient, amb la finalitat de gaudir les seves aromes i sabors. GRAU ALCOHÒLIC: 56,4%

Elaboració de Wild Turkey Rare Breed Straight

Wild Turkey Rare Breed Straight

NOTA DE TAST:

  • Color: Color ambre clar amb centelleigs daurats vermellosos.
  • Olor: Notes aromàtiques a prunes, panses, massapà, ametlles, pomes verdes, pebre, canyella i gingebre.
  • Sabor: Sabor sumptuós i dolç, amb tocs de canyella, pomes cuites, regalèssia, espècies i mel. Amb un final dolç prolongat.

PRODUCTOR: Wild Turkey.

PAÍS: Estats Units.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest exquisit bourbon es produeix amb els millors cereals maltejats, que després són destil·lats en alambins verticals d'acer inoxidable. Durant el procés s'agreguen aromes i sabors addicionals. El producte destil·lat no es barreja amb aigua i es antiga en bótes de roure americà, on anteriorment es añejaron altres bourbon. Aquest procés pren al voltant de 12 anys. Aquest whisky ha de consumir fred o amb gel, també pot consumir-a temperatura ambient, amb la finalitat de gaudir les seves aromes i sabors.

GRAU ALCOHÒLIC: 56,4%

Veure més

Opinions sobre Wild Turkey Rare Breed Straight

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.