Tendències:

Whisky

Writers Tears Double Oak

Volum 70cl

44,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Whisky (Destil·lats)
Productor: Walsh Whiskey Distillery Co
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 46%
País: Irlanda
NOTES DE TAST: Color: Writers Tears Double Oak té un color ambre brillant amb reflexos granats. Aroma: Ram dolç carregada amb la vainilla, la canyella i notes fruiters de pruna i pera cuita. Sabor: sucosa al paladar, amb sabors de fruita d'os, litxi, i la pela de llimona, amb un toc suau de la pell del raïm. El final és llarg, ric i aromàtic, ple de picant xocolata negra. PRODUCTOR: Walsh whisky. PAÍS: Irlanda. ELABORACIÓ: Aquest meravellosa creació és el resultat de la barreja de dues whiskys premium, tant de malt, i tots dos de triple destil·lat a partir d'una sola olla encara. Els whiskys són llavors envellits en dos tipus diferents de bótes de roure americà, de Kentucky i roure francès de Cognac, gràcies a un deliciós aliança amb la família Legaret en aquesta regió de França. Onze anys d'envelliment eren necessàries per dur a terme els sabors i aromes que fan d'aquest un esperit excepcional. El resultat final és un veritable bon whisky, acusat dels sabors forts i picants de dolç de vainilla del roure americà, i els tanins sedosos i sabors afruitats del roure francès. Per a una experiència meravellosa, aquest whisky és millor gaudir-sol o abocar sobre gel amb només una mica d'aigua. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 46%

Elaboració de Writers Tears Double Oak

Writers Tears Double Oak

NOTES DE TAST:

  • Color: Writers Tears Double Oak té un color ambre brillant amb reflexos granats.
  • Aroma: Ram dolç carregada amb la vainilla, la canyella i notes fruiters de pruna i pera cuita.
  • Sabor: sucosa al paladar, amb sabors de fruita d'os, litxi, i la pela de llimona, amb un toc suau de la pell del raïm. El final és llarg, ric i aromàtic, ple de picant xocolata negra.

PRODUCTOR: Walsh whisky.

PAÍS: Irlanda.

ELABORACIÓ: Aquest meravellosa creació és el resultat de la barreja de dues whiskys premium, tant de malt, i tots dos de triple destil·lat a partir d'una sola olla encara. Els whiskys són llavors envellits en dos tipus diferents de bótes de roure americà, de Kentucky i roure francès de Cognac, gràcies a un deliciós aliança amb la família Legaret en aquesta regió de França. Onze anys d'envelliment eren necessàries per dur a terme els sabors i aromes que fan d'aquest un esperit excepcional. El resultat final és un veritable bon whisky, acusat dels sabors forts i picants de dolç de vainilla del roure americà, i els tanins sedosos i sabors afruitats del roure francès. Per a una experiència meravellosa, aquest whisky és millor gaudir-sol o abocar sobre gel amb només una mica d'aigua.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 46%

Veure més

Opinions sobre Writers Tears Double Oak

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.